Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
владимир димитров:
GMG все аз не ги разбирам нещата, а искате да идвате да ви показвам експерименти и устройства Даже спонсорите притесняваха да правят срещи ...
EDM Параметрични усилватели ,параметрични УП и ДАУН конвертори ,Параметрични осцилатори ..
Попитай някой даскал за предимства и недостатъци ...
Подкарвал съм няколко параметрика,както казва GMG съм попрочел доста от литература, която трудно се намира ...
Синусоидата е същата само че нараства стъпаловидно ,след пренебрегване на загубите в трептящия кръг започва генерация- там е тънкия момент ...
Мога да пиша много за Параметричните усилватели, но не съм аз човека,който да ви обяснява,а и вие не търпите някой да го прави...
Имам много работа, единствено ми липсва време ..Просто Търсачите да обърнат внимание на параметриците..
Поздрави!!
edin:
Тя синусоидата скача, но има ли повече мощност? При услови, че си подкаравал, трябва да си наясно с отговорът. Е, има или няма в крайна сметка?
EDM electronics:
Няма какво да ти каже. Тези параметрични усилватели усилват мощността но за сметка на външен захранващ източник. Това е като някой да те праща за зелен хайвер, да се занимаваш с неща отдавна известни на радиолюбителите. Това е поредното изхвърляне. Единия спре, другия почва. Единия падне в бой "геройски", другаря му го замества :D.
Ако някой ми покаже параметричен усилвател, как сам без външно захранване си усилва мощността, съм готов да си прекръстя ника от "EDM electronics" на "А'сан" ;D
mi68:
Здравейте,
В природата има единство и борба на противоположностите, съответно неутрална или междинна зона. Усилване и генериране става в тази междинна зона. Примерно полупроводници, средно между проводници и диелектрици.
Да погледнем схемата, вижда се съсредоточени параметри, един трептящ кръг и втори.
Там се говори за надлъжна вълна, по-точно стояща. Как се поддържа тази вълна? Много сложно, после било фейк. Резонанс в резонанс, сложни понятия, без физическо осмисляне.
Ако беше толкова сложно, щеше да има инженери и техници за поддръжка. Минал съм по-този път ЕС по-просто може да се получи. Винаги се почва от простото към сложното. Обратният път, не съм на това ниво.
EDM electronics:
Един по един всички откриватели на СЕ и на "Ти" с нея започнаха да прииждат. :D
То философии, то теории, то нещо, и най-вече шизофренна вяра в себе си, че наистина си открил СЕ. И имплозии, накъде без тях. Надлъжните вълни гърмят-трещят имплозивно и създават вакуум в пространството. Пълно е с етер навсякъде. ;D Това е многократно "установено" от mi68. Продъниха ми се ушите от такава информация и чакам ли чакам нещо да видя, но уви вижда го само "откривателя", другите са слепци и глупаци....и неверници.
Като гледам накъде се е развил форумът с невероятните си образи и теории, та си мисля, че по-скоро е заприличал на терапия в психиатрично отделение :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия