Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
EDM electronics:
Администратори, началници, знаете ли как споделяше колегата GMG във форума преди да станете негови членове и управители, направо ни скъса от фрии енерджи информация. Споделяше само за СЕ, а от конвенционалната електроника не съм виждал негова схема дори на мултивибратор за толкова години.:D Направо ни задръсти от информация и тогавашните администратори, които също бяха идиоти за него, го изгониха, защото ги лъжеше, че открил СЕ, те и всички останали били тъпи, както сега впрочем. Бях ги забравил тези неща, но сега си ги припомних :D. После се смени ръководството на форума и нашия "откривател" отново беше реабилитиран и така историята се повтаря.
Цитат на GMG:
"Затова предлагам да се обединим и стъпим здраво на Земята!
Ако имате фрии, какво бихте направили? Това е въпроса!"
Само няколко поста по-нагоре GMG ни убеждава, че нямало никаква СЕ, а сега иска да се обединим здраво, като стрелите на Хан Кубрат. Да се обединим за това, че няма СЕ и така да стъпим здраво на земята ли? :D
Аз ако имах фирма с идеята, че СЕ не съществува, както GMG казва, щях да развивам търговска дейност с технология, която не включва СЕ. Как да произвеждам нещо, което твърдя и съм убеден, че не съществува? :D
GMG:
Благодаря ЕДМ за поста, но нямаше нужда ;D
Давай както си решил, дълголетието не е проформа ;)
Не мога да вляза във чата, защо?
Защо се банва от там и защо?
По каква причина, по кой член на закона от форума?
Това е безобразие на Администратора!
Иван Димов:
Извинете, аз живея на 16-ия етаж и имам теория за СЕ-то. Не, не живея толкова високо, но имам теория за свободната енергия. Ето тук съм писал за нея в резюме: http://mazeto.net/index.php/topic,9112.0.html
Аз след като направя СЕ-устройство ще организирам ткзСЕ от нов тип, където разумни и разбрани съкооператори ще си живеем жизнерадостно, далече от градската суетня и злоба. Чистата и свята република не е само фантазия, но за да стане реалност ще трябва и малко да се потрудим. Единодействието обаче трябва да бъде предшествано от единомислие или поне от не чак толкова големи противоречия.
RUS:
--- Цитат на: GMG в Февруари 22, 2016, 08:33:06 pm --- Благодаря ЕДМ за поста, но нямаше нужда ;D
Давай както си решил, дълголетието не е проформа ;)
Не мога да вляза във чата, защо?
Защо се банва от там и защо?
По каква причина, по кой член на закона от форума?
Това е безобразие на Администратора!
--- Край на цитат ---
Банването от чата беше за системен спам.Последните 2 страници в темата си бяха също откровено празнодумие покрай постовете на GMG, които по същество се отличават със своето празнодумие на фона на предните написани от други потребители.Последния смислен пост беше на mito_kupona...нататък пълна боза.
Като модератор ще оставя откровения спам в темата за да се виждат добре празните приказки най вече на един потребител. Въпросния GMG съвсем явно просто няма какво да добави по същество към темата.
Апелирам към останалите потребители да не обръщат внимание на подобни тролове и да подхранват егото им с коментари.
владимир димитров:
ДРУГАРИ ПРЕДИ ДА НАПИШЕТЕ НЕЩО ,ПРОЧЕТЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА!!!
Няма да коментирам нивото на форума, рядко влизам и нищо интересно .
По темата :
Малцина познават принципът на параметричното усилване ,в учебниците има по две изречения ...
Даже преподаватели в университета не знаят за какво иде реч...
Умишлено или не, информацията липсва !
Ъпнах темата за да напомня на феновете, да не спират да пускат ТОТО ...схемата не е толкова важна, важен е принципът...
И гледайте да докарате синуса ,като на снимката....;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия