Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
GMG:
--- Цитат на: Velektra в Февруари 18, 2015, 10:17:56 am --- почти съвпада с това, което смятам да екпериментирам.
--- Край на цитат ---
Радвам се!
Ето една по-старичка и идентична, предполагаемата на SR, но
също като теб, не се занимавам с изотопи, като може и без тях ;)
Velektra:
Зная че много колеги не са съгласни с мен, но не смятам, че трябва да се "гонят" разни бягащи или стоящи вълни или точни удари или пък както казваш разни изотопи. Също така резонанса за мен е максимума, който може да се изтиска от източника на енергия-нищо повече. А енергията около нас е наистина много, така че ако се гони максимума може и да не можем да я "озаптим". :)
Мисля си че една от най-големите заблуди, които е пуснал Капанадзе е израза "резонанс в резонанса". Всеки се мъчи да следва тая заветна идея "резонанс в резонанса" и кипи усилен и безмислен труд.
За мен истината е Грей (естествено преди него Тесла го е открил), т.е. според мен енергията се получава още в първата част на ТТ.
Всичко друго е заблуда! (имам предвид свързано с тая тема, а не в общия случай (макар, че и там май е така))
Радико:
Velektra В едно нещо си наистина прав. Това че Капанадзе лъже. Той както се спомена иска един милиард. Мислите ли, че има такъв тъпанар на тази земя който да знае със сигурност числата за джакпота "който е един" и да ги обяви на всеослушание за да си пусне фиш със тях всеки който иска. Може да има човек който да го направи защото е алтруист и смята, че не е справедливо парите да отидат в един човек. Да но Капанадзе не е алтруист ТОЙ ИСКА ТЕЗИ ПАРИ
Съвсем проста дедуктивност е необходима за да стигне човек до извода, че той или лъже, че е откри СЕ, или лъже за това как го е направил. и във двата случая определението което му приляга най много е едно и също:
ЛЪЖЕЦ
Само големи наивници му вярват напълно на думите. Не ми се вярваше но е факт има ги и в този форум.
GMG:
Рез. в резонанса на дядя Тариел го интерпритирам така:
Може би е имал в предвид първия рез. създаващ тяговия синус
(токовия), а втория резонанс, получавайки се от чукането в определен
момент на този стряскащия, който е във фазов синхрон - задължително!
И какво би се получило? Вид модулация или параметричен процес - своеобразно.
На това, той вика "резонанс в резонанса"
Как го е видял е друг въпрос ::) Знам, че настройва с глимка :)
--- Цитат ---ЛЪЖЕЦ
Само големи наивници му вярват напълно на думите
--- Край на цитат ---
Това е твое мнение-заблуждение Радико!
Установките му са ФАКТ!
И за хидро-генератора ли ще кажеш, че е менте?
Питай Сашо, беше там и снима ;)
Радико:
--- Цитат --- Това е твое мнение-заблуждение Радико!
Установките му са ФАКТ!
--- Край на цитат ---
следователно
--- Цитат ---или лъже за това как го е направил.
--- Край на цитат ---
А ти продължавай стриктно да следваш съветите му.
защото разбираш ли той е алтруист, иска да даде всичко на хората, ама просто не може да се изрази ясно. А това че иска един милиард сигурно са долни инсинуации на враговете на свободната енергия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия