Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
milintron:
Колега , ГМГ , ще се опитам да обясня по леко - земята се върти, както колелото на Фарадей, така ли е ?
Следва сепарация на частици.
Не мога лично да кажа, неутроните ли са към центъра или електроните.
Не съм там, не съм видял.
Но, когато две еднакви частици се срещнат, едната в статика, а другата в динамика, какво се случва ?
Тоест, две билярдни топки, една и съща материя, получава се така, че кинетичната енергия на едната отблъсква другата.
И ако погледнем за пример намотка, какво имаме, какво става в Тесла бобината?
Имаме, топъл и студен край.
Тоест в един Бифиляр ще имаме нещо различно. Защото имаме две срещуположни половини. Да кажем неутрон и електрон.
Следователно .......
А ако поставиш Тесла бобина в среда, която се движи центробежно, и тези две частици са там. Пронизват твоята бобина отвсякъде.
Помисли !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
coke2k:
--- Цитат на: zeepk в Януари 22, 2015, 08:43:22 pm ---GMG, искаш ли да споделиш нещо за охлаждащата се намотка ? Защото това си е пробив.
--- Край на цитат ---
При генератора на Кромрей се получава охлаждане. Но не знам дали ГМГ визира същото.https://www.youtube.com/watch?v=a_H8trhxUak
milintron:
Излезте, от клишето.
Няма нищо написано за това.
Просто работи ! С главата!!
Не с учебници от 8ми клас.
Колега, нека всеки пост да носи информация, въпрос или мисъл, не назидателни и безидейни "напътствия".Конкретика!/А/
milintron:
ОК.
Средата, ефира или както щеш го наричай, се движи със много висока скорост.
Магнитното поле което създаваш в индуктора, забавя средата и предизвиква стояща електромагнитна вълна.
Нека си представим тесла траф.
Полето което правиш е в долната част на тръбата, 1/3 или 1/4 вълната. Но не тази вълна която ти излъчваш от индуктора, а тази която създава средата.
От там идва вълновия резонанс. Резонанс с какво? С две вълни - тази която ти правиш и тази която прави средата.
Тук не става въпрос за стояща на твоята излъчена вълна, а за вълна която е във проводника на тръбата, имаме две енергии различни по вид - пара и вода.
Вие имате СЕ, но нея използвате. Викате я, но не я снемате.
Вълната която правиш и тази на средата са разместени по фаза.
Елементарен пример.
Имаш проводник минаващ през тръбата на ТТ. Дължината на проводника, трябва да отговаря на дължината на вълната създавана от средата или ефира.
И имаш СЕ.
Процеса е АТОМАРЕН !!!!!!
Някой от вас може да се смее колкото ще, смехът му е факт, че е последен !!!!
Достатъчно ясен ли бях, или трябва да си губя времето с елементарни опити да доказвам нещо което вече съм видял, и е безсмислено да го правя пак ?
Апропо, къдравия ток е фактор за лошата работа на системата. Защо ?
Защото забавяш това, което влагаш !
Почети нещо за ускоряване на частици, и кога ще получиш синусоида.
Причината за пакети импулси , 50хц. и ............... хц. Защо? Ниска и висока честота! Ниско и високо налягане !
Това е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нещата са сложни когато не ти е ясно !
Поздрави
dymelsoft:
milintron, от всички ваши писания оставам с впечатлението, че нещата са Ви безкрайно ясни и вече имате работещ прототип получаващ така бленуваната СЕ. Ако е така ще Ви напомня, че целта на този форум е споделяне на практически опит. Това ще рече публикуване на снимки, схеми и обяснения по конкретни установки и демонстрации на реални проекти. Споделяне на конкретни проблеми по тези установки, анализи и търсене на решения. Ако обаче нямате нищо такова е напълно безсмислено да "спамите" с Вашите виждания, колкото и да сте убеден, че сте прав.
--- Цитат ---Вълната която правиш и тази на средата са разместени по фаза.
Елементарен пример.
Имаш проводник минаващ през тръбата на ТТ. Дължината на проводника, трябва да отговаря на дължината на вълната създавана от средата или ефира.
И имаш СЕ.
Процеса е АТОМАРЕН !!!!!!
--- Край на цитат ---
[/color]
Всички тези обяснения не са смешни, а по скоро безсмислени (да не казвам по силна дума), защото не са потвърдени с нищо конкретно (практическо)
--- Цитат ---Достатъчно ясен ли бях, или трябва да си губя времето с елементарни опити да доказвам нещо което вече съм видял, и е безсмислено да го правя пак ?
Апропо, къдравия ток е фактор за лошата работа на системата. Защо ?
--- Край на цитат ---
Никой не Ви кара да си губите времето :) да обяснявате. Правите го защото така искате.
Казвате, че няма да доказвате нещо което вече сте видял, бихте ли конкретизирали какво сте видял и с кое око ;) . Много съм впечатлен от понятието "къдрав ток" от него определено ми се накъдря косата :P . Поздрави.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия