Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
x_name41:
ето още една предполагаема схема на базата на динамичното снемане на енергия
или
честотата на снемане на енергията задължително трябва да е 10 пъти по малка от тази на резонанса!
valex:
Явно няколко души направиха реплика на Руслан и вече спряха да пишат. Откачили са се от Енергото и си ползват киловатите СЕ :) :) :)
dymelsoft:
Valex, в момента правя реплика на акула с промяна в схемата, ще отнеме време :), а и смятам да си направя качествено земно. Ще пиша когато има за какво :) . x-name41 схемата е голям смях. Не си отвличайте вниманието с бутафории.
mi68:
Здравейте колеги,
Ел. схемата не е най-важна. Правя ново навиване на гранатата. Частично съм навил гранатата.
Идеята на опита е резонансно усукване на пространството в бобината. При това усукване не излиза вода, както при пране, а електростатично напрежение. За това средата на тръбната бобина е нулева точка, може да е заземена. Механична аналогия е детска кърбалка, средната точка е неподвижна в двата края имам противоположно напречно трептение, ще се опитам с напречни бобини да сваля това трептение.
Тук нямам традиционния трансформаторен ефект на магнитния поток. Опитът е решаващ.
Аtos:
Гледай пак да не гръмне, като я навиеш-нали е "граната" :)
Какво е "кърбалка" (извинявай-лаик съм)?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия