Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
Velektra:
Скоро ми се мярна из руските форуми нещо от рода, че "устройството за СЕ трябва да е просто!"
Може би както смятаха в един филм, че свещенния Граал е от злато и диаманти, а той е бил от дърво!
Та се сетих, че наистина устройството за СЕ би трябвало да може да се направи и без ПОЯЛНИК?
М/у другото моя качер няма спойки с поялника :D
anton:
Виж, макар и да се оръщам от темата ще ти дам фактор.
Фактор който решава дилемата.
Във фенера , имаш две стоящи вълни.
Едната е напрежение, другата ток.
Имаш ферорезонанс, и на същата честота, следващата стояща.
Сгряваш ли.
Ако имаш сглобен фенер , виж ферита как реагира , на каква честота.
И мотай тогава вторичната.
Спам..... ???????????????
Pokam:
--- Цитат на: anton в Октомври 31, 2014, 07:28:41 pm ---Мълчание.
Изкъртихме мифката.
Това говори едно. .......
--- Край на цитат ---
Това говори, че си наникъде ;D Фенерчето е подкарано преди да влезеш тука...Светим си не само в парка с него ;D Твоите разсъждения са меко казано - подвеждащи ;) Да - установката работи, но не по заявената схема... Високото наистина е проблемно, но това си го чул или прочел някъде (по-скоро тук) ;D
Мисля, че колегите трябва да вземат сериозни мерки срещу форумните травестити ;D
Velektra:
Пак не успяхме да разберем как е направено поредното успешно устройство за СЕ :-X
Pokam:
Прословутия пуш-пул трябва да си работи по ток - това е ясно, НО!
Трябва да се въведе стряскащ фазов импулс, следствие на което се получава един вид параметрично влияние, което е мн. важно за изхода!
Така го разбирам аз, може и по друг начин да се обясни! Затова измислихме възможно най-простия начин на токова модулация. След всички проверки и стабилитет, ще има и други обяснения, освен ако не се появи още някой надарен ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия