Форум > Филми, видео лекции

Документална видеотека

<< < (2/2)

PyroVeso:
Господа, не само токът, но и фронтът на детонацията (взрива) се движи по спирала! Наблюдавали са го братушките малко след Втората световна със свръх-високоскоростни камери...

Atos, какво си мислиш че "четат" ясновидците? Точно акашовите записи.
Самият ти, след като се оттеглиш от веселия ни купон тук, заедно с Водача (Аватара) ти ще отидете в една "Библиотека", където заедно ще "четете" в акашовите "книги" и ще анализирате какви си ги дробил приживе... Всяка мисъл, всяко чувство, всяка дума, избор или твое действие ще намериш там запечатани завинаги.

Maistora52:
Тези "Акашови записи" аз ги наричам с по-разбираемото - Световно Информационно Поле.

Аtos:

--- Цитат на: PyroVeso в Ноември 02, 2014, 08:54:36 pm ---Господа, не само токът, но и фронтът на детонацията (взрива) се движи по спирала! Наблюдавали са го братушките малко след Втората световна със свръх-високоскоростни камери...

Atos, какво си мислиш че "четат" ясновидците? Точно акашовите записи.
Самият ти, след като се оттеглиш от веселия ни купон тук, заедно с Водача (Аватара) ти ще отидете в една "Библиотека", където заедно ще "четете" в акашовите "книги" и ще анализирате какви си ги дробил приживе... Всяка мисъл, всяко чувство, всяка дума, избор или твое действие ще намериш там запечатани завинаги.

--- Край на цитат ---

Винаги ми е приятно да се доограмотя и никога не отричам, че не знам нещо, с което не съм се сблъсквал до момента ;)
Майсторе, световна информационна матрица ми допада повече, но е едно и също...

Maistora52:
В тон с "Вечното движение" в Природата, особено в понятията ни, идеята за "матрица" я асоциирам с нещо постоянно, неподвижно, зададено като Рамка!
Е, затова пък аз предпочитам "поле"... Коне припкат, поточета бълбукат, паша на воля... а бе просто Поле! - Многоизмерно!

Ksurnev:
За тези, които не са го гледали.
Филм на Оливер Стоун.

https://www.filmi2k.com/snowden-snoudan-2016/

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия