Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (199/255) > >>

nizo:
Kакво я развявате тая "новина" от 2012 година. Сега сме 2016, ако сте пропуснали този факт. Интересно, но това е остаряла технология. В Украйна има такава антена РЛС Дуга, която отдавна не се ползва. Боядисали те РЛС-а и вече тръбят пропаганда, че са много напред.  :o

Аtos:
Именно...от 2012 година...представяй си сегашните проекти и разработки, които не са огласени още?

Иван Димов:
   Ето още една авария, подобна на тази в с. Хитрино - прилагам файл. Не съм много сигурен дали тези аварии са резултат само на лоша поддръжка на железния път или тези събития са "подбутнати" конспиративно с цел преследване на определени задкулисни цели.
   По съвпадение имаме куче на име Тара, не знам кой го е измислил това име.

juliang:
С'я мернах една публикация у фейса...
По закон всичко обществени сгради (гарата, кметството, училището и т.н.) задължително са застраховани. ЖП композицията задължително има застраховка "Гражданска отговорност", от която също трябва да бъдат изплатени щетите от катастрофата. Камарата на строителите обещава да построи за сметка на своите членове 10-тина къщи. В същото време правителството отпуска 2 х 5 млн за аварията. Европата отпуска 20 млн. От СМС-и са дарени над 1 млн.

Големия въпрос е "Колко ще се открадне от всичките тия пари?". Аз залагам че някъде към 80% от парите ще изчезнат по нечии джобове, но се съмнявам че съм прекалено оптимистичен...

nizo:
Парите не изчезват juliang, a само сменят собственика си. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия