Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 02, 2016, 09:49:43 pm ---Искам да Ви споделя няколко истински случки, не е много за политика, но мисля това е най-подходящото място:
--- Край на цитат ---
:) :) С тези случки направо изби рибата в океана! На такива уйдурми даже и механизаторите на село не се хващат, вече. А ко става за другите! 8)
бай Теню:
http://fakti.bg/show/204540-kolko-ruski-rabotnici-ima-v-kolata-video
dymelsoft:
EDM electronics, с тези "истински" случки направо ме разби. ;D ;D. Имам доста приятели в САЩ и не съм останал с подобни впечатления. ;) Принципно не харесвам, или по-скоро не одобрявам външната политика на САЩ, но чак пък толкова....
Теню, това не са работници бре. Това си е оркестър с акордеон и китара, останалите са хор. ;D ;D ;D
А тези дали можеш да ги преброиш колко са ?
или пък тези
П.П. Скоро анкетата за темите свързани с политика, ще бъдат ясни. До момента споредт тях, тази тема ще бъде една от заключените.
EDM electronics:
Не съм ви разказал една случка, а няколко. Нормално е да ви се струва невероятно, защото сте предубедени. Аз какво да направя, че такива неща ми разправят хората, които звучат невероятно и ненормално. И говоря за САЩ, а не за Германия или Сомалия. Какво общо има Германия? Ако ваши приятели не ви разказват подобни неща, не означава, че те не са такива.
Интересно ми е само, каква отбранителна позиция заехте всички, все едно съм обидил някой ваш роднина или добър приятел. ;D
Ако ставаше въпрос за хора от Албания нямаше да ви направи впечатление, но нали са американци, вашите батковци за пример и подражание, идолите ви... :D Контрирате, като веднага се дават примери за сравнение с руснаци. Какво общо имат те в случая, защо не беше примера с йорданци да речем?
Смешни сте, какво ви пука, колко полудели са американците /питам аз и отговор не искам/.
И тук не става въпрос за политика, а за отношение в обществото.
бай Теню:
Хеееехе Толкова катранен сапун не съм виждал и в з-д Камбана. А доколкото става въпрос за Хамерика, не съм ходил и нямам мерак дори и на екскурзия да отида. Съседа ми Ангел е от 40 г в Чикаго и имам достатъчно инфо за там. И той въпреки, че е успял няма търпение да се прибере тук. Като бивш Германски зет мога да потвърдя някои от думите на ЕДМ. Там като си поискаш цигара си длъжен да я върнеш или да я заплатиш. В една Америка защо да е по различно.Е има си и изключения разбира се, но нещата стоят така. Само тук на Балканите са по като нашите, но навсякъде е специфично и по различно. Такава слободия нийде я няма, само тук. Публикувано във факти.бг: А ние кви заводи имахме, ква индустрия имахме... преди 1989 ...хах.... то не бе Кремиковци.... и другите гиганти... Кви магистрали имахме хах ... (оп .. магистрали немахме щото и коли немахме ... ). Коли немахме щото .... имахме социализъм.... хах..... Американците сичко унищожиха.... хах.....и дори и соца
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия