Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (192/255) > >>

Радико:
merlinbg не се излагай нито на дедо поп му плащат да плюе руснаците нито на ЕДМЕлектроникс му плащат да плюе американците.
Въпроса е защо админа и модераторитре допускат теми всяващи разделение и вражди във форума. Дали на админа не му е писнало от тази бездънна яма и се чуди как да стане че форума да се саморазпадне разделен на наши и ваши. И като гледам ще се разпадне много преди Русия ако продължават тези политически пререкания.
Мисля, че е време отново да се върнат предишните принципи на MZK

--- Цитат ---Не цапайте форума с политика
--- Край на цитат ---

Ще си позволя да го поправя:
 Не каляйте форума с политика. 

merlinbg:

--- Цитат на: Радико в Септември 22, 2016, 11:32:31 pm ---merlinbg не се излагай нито на дедо поп му плащат да плюе руснаците нито на ЕДМЕлектроникс му плащат да плюе американците.
Въпроса е защо админа и модераторитре допускат теми всяващи разделение и вражди във форума. Дали на админа не му е писнало от тази бездънна яма и се чуди как да стане че форума да се саморазпадне разделен на наши и ваши. И като гледам ще се разпадне много преди Русия ако продължават тези политически пререкания.
Мисля, че е време отново да се върнат предишните принципи на MZK 
Ще си позволя да го поправя:
 Не каляйте форума с политика.

--- Край на цитат ---

Тук съм напълно съгласен с теб, че такива теми свалят много нивото на форума и са вредни за него. Поста съм го написал с ирония, а не с цел да обидя някой (не съм такъв човек). Ако Дедо Поп се е обидил се извинявам.
   Ще си позволя да се цитирам от мое мнение в друга тема тук: "Тази тема е най-глупавата в този форум (който мислех, че е с техническа насоченост), бие дори и темите за създаване на СЕ с вуду магия!!! Сега очаквам теми за плетки, бродиране и правене на компоти и зимнина."

Аtos:
Радико, тази тема не е за Русия и САЩ, нито за "наши" и "ваши", нито за Левски и ЦСКА...! Тя е за нашите политици и си е в съответния раздел за подобни дискусии!
Вие я превръщате в това, което е, не е админът, не сме и модовете!
По тази логика може да омажете коя да е тема, не съм чистачка, та да забърсвам постоянно...съобразявайте се, значи...
Не сме и в детската градина, та да има постоянен контрол - кой се напикал, кой се подрискал...
Явно някои имат силна нужда да изразят тук свои негативни емоции и настроения и просто не ги свърта?
Не им стиска да приемат фактите ли?
Какво толкова?
Добро или лошо...толкоз, факти са!
Да, и Дедо поп много се е газирал нещо, има нещо лично, разбирам го, но това не означава, че е прав на 100%, нали?
То е все едно да ме е ритнал кон като малък и да ме е осакатил и после цял живот да пропагандирам, че конете са най-злото нещо на този свят...тъпо някак ми се струва...на "Професор Вучков" ми замирисва яко :D
Ма хайде, вземете се "в ръце", най-после...

nizo:
http://mazeto.net/index.php/topic,9889.0.html

plcsoft:
merlinbg, Радико разбирам философската насоченост на вашите въжделения и моралистични наклонности но, явно вие момчета не отчитате един много прост и очеваден факт, а той е:- за да се занимава човек със изследвания и техническо развитие са му необходими три фундаментални неща!
Първо желание(свързано е с спокойствие и най-важното свободна енергия която да я насочи към креативност).
На второ място са му необходими материални средства за да може да твори свободно а не да се чуди как да свърже двата края и да си плаща разходите(тогава желание ойк).
И на трето място достатъчно свободно време за да може да анализира и експериментира и съответно да пише за резултатите тук, абе въобще да ги споделя. Туй изобретателството момчета не е като да навириш краката на някоя мома, трябват благоприятна за креативно(съзидателно) мислене среда.
Разбирам добре пишещите в тези теми, защото това е най-лесно и много много акъл не се иска да прочетеш някоя и друга весникарска глупост и чрез системата копи-пейст да я надиплиш във страниците на форума за да покажеш полит-икономическо Знание. Явно няма файда от писане на техническа тематика и споделяне на научни знания, защото членската маса е с настройка да "преработва" демек консуматорска насоченост, а не да "твори и да развива"!?   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия