Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Dedo pop:
Позоваването на лентата,брадва, секира, чекийка и.т.н. показва изключителна ниска умствена хигиена.
getca:
--- Цитат на: Dedo pop в Юли 08, 2016, 08:38:05 pm ---Позоваизключителна ниска умствена хигиенаването на лентата,брадва, секира, чекийка и.т.н. показва изключителна ниска умствена хигиена.
--- Край на цитат ---
Еми, Dedo pop-е, аз съм си със зацапан ум, ко да прайш...нехигиеничен един вид, мда...затуй препубликувам писания на хора със същите проблеми. Та така...ти като чиляк с чистоплътна умствана среда не ги чети, моля. Що се обременяваш, а?!.. Пък който трябва и има работещо сиво вещество на правилното място ще си направи правилните изводи.
Прощавай, нищо лично и се извинявам за жаргона по-нагоре.
Нали демокрация, бре...рече Атос-а...или нещо не съм доразбрал?!
Yoro:
Здравейте колеги!
Не се дрънкайте за глупости. Всеки народ си заслужава начина на живот щом си трае. Повечето от Българите чакат някой да ни управи.
Няма такъв. Ние трябва да се оправим.Нихилизма ни се насажда нонстоп.
Няма никъде да прочетете и чуете. Например фразата. В малък Лихтенщайн.
А В МАЛКА България. Почти всеки ден. :) Набива се в главите на Българите, че са дребни, нищожни.
Ние сме най независимата нация. :) От нас нищо не зависи. :)
Според мен това са простотии и е крайно време да се престане с този нихилизъм. Много българи са доказали пред света, че не са дребни и нищожни.
Това което е показала жената пред света е истина и не трябва да я оплюваме а да се замислим и да направим необходимото за да живеем и ние Българите като ХОРА. От всички ни зависи кога ще се случи това. От нас зависи.
България има всичко необходимо само трябва да се работи в правилната насока.Трудно ще се изкорени злобата и проклетията, но лесно няма.
Позволихме на червения октопод да унищожи производството и да ни ограби.
Сега ще е трудно, но не е невъзможно.
Все още е възможно България да стане райско кътче от света. Още не е унищожено всичко.
Аtos:
Геца, това е тъжната истина!
Не би го разбрал само някой, роден след "прехода" или друг, който не е преставал да живее в началото на миналия век (за него нещата са си същите).
"...ниска умствена хигиена..."
Ами...предпочитам да съм ерудиран, интелигентен простак - циник, отколкото тъп лицемер и подлизурко!
Да, трогна ме въпросното "писание"...заседна ми "буца в гърлото"...признавам си, не, че е нещо, което не го знаех...но не признавайки грешките си, няма как да искаме нещо тук да се развива в градивна посока!
Вижте какво казва за нас човек, който има достатъчно данни за безпристрастен анализ, без емоции, без предубеденост...
Не е приятно, но е ИСТИНА:
http://www.klassa.bg/news/Read/article/249782_%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8A%D0%BD+%D0%BA%D1%8A%D0%BC+%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB%3A+%E2%80%9E%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D1%8F+%D0%BD%D0%B5+%D0%BC%D0%B8+%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5!%E2%80%9C
"Градете общество, финансирайте науката, образованието, културата и здравеопазването. Наблегнете на морала и хуманизма, образовайте гражданите в изконните европейски ценности, върнете философията, реториката и етиката в училищата. Накарайте хората да мислят. Създавайте човеци, а не роби подтиснати и унижени. И тогава тези човеци, възпитани в духа на хуманизма, солидарността и морала, ще създадат общество, а обществото ще създаде икономика – стабилна и просперираща. Всичко останало е България. Затова, моля ви, не ми давайте за пример българите!..."
Dedo pop:
Лъжа е. Поредната измислица. Би ли обяснил защо не го откривам в klasa.bg? Сравни и заглавните редове на истинския и "създадения" сайт.А като видим че няма и позоваване на първо източник....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия