Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (15/255) > >>

edin:
Ми да дам и аз едно четиво, то темата, така и така се разводни. Ама четивото не е за всеки. Иначе търпеливите, ще открият феноменални неща.
http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/511-2014-09-15-21-07-14.html
Айде още едно http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/500-2014-06-24-20-56-54.html

Velektra:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 11, 2014, 08:52:54 pm ---Velektra, изгледай за известен период от време лекциите на Николай Стариков /линка горе/, за да не излагам обширна фактология, и се обзалагам, че ще си редактираш предпоследното изречение.

--- Край на цитат ---

O.K.

edin, ще прочета и твоя линк, но още в началото видях, че е написан от Н.
Вярвам, че е свестен човек и не иска да ме заблуди с нещо!

EDM electronics:
Тя темата се разводни, защото е за "Политиката и политиците ни", а не за религия, секти, извънземни и Акашовите записи.

piton2012:
   Времето ли се променя или извънземните пръскат с химикалите които не съществуват на Земята, дори в Русия и Македония. Радостта ми е огромна като чета такива четива от такива хора. Продължавайте братя и другари, ние ще победим. Ако неможем сами то с Неговата помощ. Незнам какви ще ги върши PiroVeso, но едва ли може да вади петолъчки, звезди и кръстове от главите. Защо ви е нужно това непрекъснато кланяне някому? На кагебейци, ДС, ЦРу-та, църквари и всякаква друга измет. А и в Библията си пише всичко. Има достатъчно място тука да я разтълкуваме. Който я няма, върви безпланто, ако си поръчате 3 праха за пране. След нея може да минем на Корана. А най-напредналите може да слушат мъдрите слова на Буда, след като отново ще стане министър-председател. Интересен форум.

Velektra:
И аз смятам, че форума е интересен!

" — Какво замълча, Благолаж? Карай де — каза му Лазо, който трупна съчки на огъня и легна.

Благолажът поглади бялото мъниче, което лежеше пред него на купче, шавна още веднаж и почна:

— Едно време, в някое си царство, имало една царска дъщеря… Тя била хубава, хубава, друга като нея нямало! Косата й се влачела подире й като копринена река и лъщяла като злато. Очите и били черни като тая черна нощ и всеки, когото поглеждала, умирал от любов по нея.

— Ей! — въздъхна Лазо.

— Мълчи! — обадиха се другите.

— Много лъже — рече Лазо. Благолажът го погледна право в очите.

— Това е приказка, бе хлапе!

— Бабини деветини… измислици! — рече Лазо и някак нерешително и плахо се озърна в тъмнината, дето на няколко крачки от тях спокойно чопкаше из ракитака черният силует на магарето.

— Това е приказка, разбираш ли — рече твърдо Благолажът и настави: — Защо ти е истината? Да взема да ти разправям, да речем, за дрипавите гащи на дядо Тодор или за смачканата калимявка на дядо поп? Или да ти разправям за нас, голи-голтаци, дето сме тръгнали, с коси на рамо и с просеник в торбата, да бием път цяла седмица до Тракия на коситба? Всичко това, приятелю, е истина. Ама защо ти е тая пуста истина?

— Ами тия чудновати работи, дето ми ги разправяш, защо ми са? — отговори Лазо.

— Чудновати, но хубави! Слушаш, слушаш и се забравяш… И току виж, че чудноватото почва да ти се чини истина, потънеш в него и отидеш. Затова има приказки, затова са ги хората измислили. И песните са затова… да те измъкнат от истината, за да разбереш, че си човек. "

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия