Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
EDM electronics:
Мюслетата-мигранти започнаха яко да еб@т наред в Западна Европа. В Германия има десетки изнасилени момичета И МОМЧЕТА! http://bradva.bg/bg/article/article-59776#.VgVTDcvtmko
В Швеция броят на изнасилванията се увеличил с 1400%, след като се заселили там мюслета.
http://bradva.bg/bg/article/article-58991#.VgVUQcvtmko
Ето до какво води, като начало поканата на Herr Merkel...
бай Теню:
Колега Вектор още преди 5-6 години когато започнах да се занимавам със тези неща и бях доста въодушевен си направих мини-ветрогенератор който най просто казано беше динамото на едно китайско фенерче от тези които помпим в юмрук и те светят. Отрязах гърлото на една бутилка от безалкохолно накълцах я подходящо и и придадох вид на перка която прикрепих на роторчето от фенерчето. След това си поиграх пред големия вентилатор в къщи и видях колко различно му действа и всичко това докато не замахнах с ръка и не видях, че дори и вятър не му трябва-само движение. От тогава се замислих за варианти на задвижване и съм се спрял на 1-2-3 варианта като последния е гравитационен, като и там са 2-3 начина, със и без външна помощ. И проблемите са няколко-изработването на 10-тки еднакви детайли, място където да се монтира цялата тая машинария време за това и не на последно място някакви средства за да можеш да поръчаш необходимите неща и да можеш да преживяваш докато я правиш. Споделял съм с познати, но като му кажеш на някой за какво става дума и той почва ся за какво ти е ток , ток има колкото искаш от Енергото и т.н. Та споделих и две приказки във форума и интереса беше меко казано 0-лев. Та направил съм си съответните експерименти за да мога да твърдя, че това ще работи, но и съответните изводи да си мълча като няма интерес и да си чакам времето. Повече........ .......следващият път....
Чичо НОНЧО:
Теню от Бургас,
Ами спретни една темичка по този повод и ще видим за какво иде реч. Вероятно ще намериш съмишленици. Тука нали сме се с малко разклатени мозъци. Аз примерно съм отворен за всякакви нестандартни идеи колкото и налудничави да са. А и както споменах имам вече всичко необходимо за изработване и на най- сложни детайли!
бай Теню:
По принцип нищо против да се съберем няколко съмишленици и да спретнем една машинка......
Радико:
--- Цитат ---Мюслетата-мигранти започнаха яко да еб@т наред в Западна Европа. В Германия има десетки изнасилени момичета И МОМЧЕТА
--- Край на цитат ---
Така е, така е. Изперверзи се света. Еврогейове , арабогейове разни като Фреди Меркюри, американогейове. Ще я търсиме ние Великата Съветска Страна с истинския комунистически морал, че сега и по Русия плъзна тая сган. А когато мерзоста влезе по светите места значи краят наближава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия