Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (96/255) > >>

vitan:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2015, 09:17:42 pm ---vitan, не се сещам какво съм казал за евреите, но при всички случаи за тях ще кажа и добри неща в сравнение със западните гейове.
--- Край на цитат ---
Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=G9GA6hV9ni8 въпросния евреин, говорещ с/у Фашингтон.
Забележете какво казва по едно време за руските учени и земната ос... преди 4 мин. и 30 сек. Прескочете и вижте после за белия фосфор на краварите над Фалуджа. Янките не са подписвали за неупотребата му.

А за Норвегия (Германия и пр. еврогейски съюз), така е, но много може да се пише. Много. Но само, ако някой се опита да ми навре в очите еврогейски ценности.

piton2012:
 Добра статийка дядо попе. На някои много им харесва темата за гейовете. Другото е наливане  в празна, ръждясала кофа. Не знам защо си мислят, че в Русия няма такива. Ето им малко инфо, да се кефят:
Руски гейове станаха снимка на годината. http://www.monitor.bg/article?id=460453

Да се запознаем с гей-арийците в Русия
Едно интервю с член на „Гей Арийски националсоциалисти“
Те не са никак малко – само в Москва и околността са около 2хил. човека, горди-гейове,
Завалиите, бягат презглава от евразийските ценности.- коментар

https://alterinformation.wordpress.com/2013/06/25/9011204155/

Руски гейове ще се преселват в България
Руски гейове смятат да си купят къщи в България и да живеят свободно. Това обявили от групата на репресираните хомосексуалисти..... http://skandalno.net/ruski-gejove-shte-se-preselvat-v-balgari-62854/
Май вече са се преселили някои.
Освен това, гейството е въпрос на избор, а може би и объркване на хормони. Храните които се продават днес също спомагат може би за тази обърканост. Не смятам, че „различните” са по-лоши от другите, ако не пречат по някакъв начин. Но гейовете по душа са отвратително нещо. Типичен пример- Путин.
По фамилията се определя, професия или нещо отличително от предшествениците. По занаят могат да бъдат: Зидаров, Даскалов, Писаров, Терзиев или българското Шивачев,  Овчаров и т.н,  по населено място: Тетевенски, Калоферов...по височина, по цвят Кара-, и т.н . Интересна е Путлеровата фамилия. От къде идва, определете сами, може някой да  ви разкаже и за етимологията на думата. Не се фрустрирайте. Напишете за детската градинка.
   Ето и печелившата снимка. Нисен спечелил 10 000 евро.

vitan:

--- Цитат на: piton2012 в Май 19, 2015, 12:54:58 pm ---Не смятам, че „различните” са по-лоши от другите, ако не пречат по някакъв начин. Но гейвете по душа са отвратително нещо. Типичен пример- Путин.
По фамилията се определя, професия или нещо отличително от предшествениците.
--- Край на цитат ---
Аман от неграмотници. Путин се превежда на български като: Пътов... (от думата път).

И Путин не е гей, за разлика от висшите просветени на Белия дом във Фашингтон, които за да станат висши, минават през посвещение чрез содомия.... капиш?

EDM electronics:
Вярно е, че се заговори за гейове и ценности, но усещам от злоба и омраза не се прави разлика между двете неща.
Няма спор, че гейове има навсякъде по света, даже е пълно и по циганските махали. Въпросът с гейовете обаче не опира до това дали ги има някъде или не, а дали обществото ги приема, като ценност. Т.е. тук се прави анализ на самото общество, а не на отделния гей. Иначе на гей може да се обиди само един Голям Гей и да му стане неприятно, че се говори за него.  :D

След това пояснение /което е само за по-слабо умствено развити, защото беше достатъчно ясно/ще подчертая, че гей-ценностите са характерни единствено за западното общество. Те не са характерни за изтока, още повече за Русия и мюсюлманския свят.

В дадените по-горе линкове от колегата piton2012 ясно личи оплакването: "репресираните гейове", "гей неонацист" и т.н. Видное, че тези руски гейове са повлияни от западната гей-култура и в собствената им страна те са репресирани и гонени, затова искат да дойдат и в България, а на всичкото отгоре са и неонацисти. Сега, нито гейовете са характерни за руската култура, нито неонацистите. Всичките тези двете са характерни за ЗАПАДНАТА КУЛТУРА И НАЧИН НА ЖИВОТ до такава степен, че гейството, като начин на живот се е разпростряло чак в детските им градини.

Мисля, че бях доста убедителен  ;D

Dedo pop:
35 питанки за живота ни през соца, чийто отговори някои "забравиха"
Неделя, 17 Май 2015

Взех да се чудя,  защо като сме били първенци в света едва ли не по всичко, всички чакаха на мама и тате от село да напълнят багажника на каталясалия Москвич с буркани?

Защо ли в нашия плод-зеленчук постоянно имаше нектари някакви в бирени бутилки, но като пуснеха домати и пипер ставаше опашка?

Защо месото в месарницата беше винаги с кокал…

Защо прясното мляко все течеше, а киселото беше с полуотворени капачки…

Защо когато лютеницата уж беше уникална, всички варяха лютеница есента…

Защо в бирата плуваха парцали и всички гледаха бутилките като ги купуваха….

Защо в месарницата миришеше на мърша, а в плод-зеленчука на гнилоч…

Защо капачките за буркани бяха по-ценни от валута наесен (Дори в зората на „демокрацията“ БСП подкупваше пенсиите с капачки за буркани, вместо с кебапчета, ако си спомняте )

Защо да видиш Мерцедес беше на късмет, а АЗЛК (заводското наименование на Москвича) се превеждаше на народен език Ах Защо Ли те Купих?

Защо баба ми, работила цял живот в текстилна фабрика получаваше почти до последно 65 лева пенсия, които не стигаха за нищото, което дори го нямаше по магазините

Защо 9/10 от къщите бяха неизмазани, а за паркет се чакаше повече отколкото за нова кола?

Защо в панелките винаги имаше мухъл, дограмата духаше отвсякъде и имаше само 1 модел кухненски шкафове?

Защо в магазините за обувки ставаше празник като пуснеха номерата 42 и 43, но за сметка на това беше пълно с номера 46 и нагоре ?

Защо дамските превръзки приличаха на детските памперси?

Защо социалистическата ни пералня Перла 05 постоянно й гореше мотора ?

Защо имаше режим на тока зимата и режим на водата лятото?

Защо имаше обществени бани?

Защо в неделя най-често срещаната гледка по улиците беше мъж легнал под кола с отворен преден капак?

Защо автобусите бяха мръсни, течаха отвсякъде като валеше, а зимата беше по-студено от навън?

Защо българските безалкохолни бяха супер, ама всички се редяха на опашка при циганите за сиропите

Защо училищната зъболекарка ми извади зъба, вместо да го лекува?

Защо в детската градина си премазах пръста, а другарките ме наказаха и дори не ме пратиха на лекар?

Защо ябълките в магазина все бяха малки и полуизгнили?

Защо алкохолът беше супер, ама всички си варяха домашна ракия и вино?

Защо почивните станции приличаха на казарми?

Защо имаше въшки (и то масово) ?

Защо здравеопазването беше върха, а масово имаше епидемии от шарка?

Защо от дъвки идеал и дъвчащи бонбони падаха пломбите?

Защо времето при соца се изразяваше с лага „сушата, кишата и Гришата “ ?

Защо нямаше престъпност, а се крадеше всичко и навсякъде?

Защо барман беше уважавана професия, а инженер беше синоним на балък?

Защо граничарите застрелваха тези, които бягаха, а не тези, които влизаха в държавата? Сигурно защото нямаше от вторите ?!

Защо в болниците беше абсолютна мизерия?

Защо беше забранено да се внасят западни лекарства, дори ако от това зависеше живота на човек?

Защо много хора си заминаха заради сгрешени лекарски диагнози?

Защо ?

п.п. Забележете, че дори не съм споменал бананите  Ама като се замисля, то и социалистическите банани май бяха по-хубави от сегашните…

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия