Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
GreenHulk:
За в бъдеще нещата може да са други, поне в духовно отношение. А при две империи една малка страна какво да прави?
За Втората световна война бях разбрал, че ако не сме се били присъедини към остта Рим-Берлин-Токио, немците дали нямало просто да влязат като в Сърбия.(май са стоели на границата).
Действително, имало е и неутрални държави тогава, но колко са били те?
mito_kupona:
Едно ще ви кажа момчета, не сравнявайте Руската империя с Руската федерация. Времената, са други интересите също, но едно знам със сигурност, падне ли Русия, изчезва и България. Ние нямаме нищо общо с краварите зад океана и няма да имаме никога. Най добре е за нас да бъдем неутрални в конфликтите на големите играчи. Българска държава е имало преди 33 000 години https://www.youtube.com/watch?v=9HXXvpAd3_U и, за да продължи да има трябва да отстояваме собственните си интереси и да не позволяваме да ни въвличат в ционистките мръсни игри в момента. България не трябва да бъде плацдарм за война срещу, която и да е държава, особенно срещу славянски православни държави.
smsi-h:
Бих искал да вметна към мислещите, ей тъй, между другото, едно сериозно книжле, че да си начешете "крастата". Мисля, че е последна книга на автора и да бъда извинен, че е на руски, ама на български не вярвам някога да я има заради истините, които пише в нея.
http://e-puzzle.ru/page.php?al=devid_ajk__rasa_chelovec
Теглете го директно, щото не можах на кача *.rar файла, отчита ми грешка непрекъснато.
Приятно четене!
juliang:
Ако не ви е ясно какво си мислят политиците и бизнесмените за останалата част от населението - моля, заповядайте: http://www.youtube.com/watch?v=AbSDwLQjOXQ
Сори, на руски е. Но ако си мислите че това, което се крои на населението на Украйна от "собствениците на държавата" се различава от това, което кроят нашите политици за нас - да знаете че се лъжете.
Сега разбирате ли защо по времето на революциите богатите са били избесвани, обезглавявани и разстрелвани? Е за това, точно за това. Приемат населението за ... дори не и за роби (щот господаря поне гледа роба да не умре), а за бреме, баласт, което трябва възможно по-бързо да бъде "утилизирано", защото само хаби ресурси.
Приятно гледане...
getca:
Колеги, к-о-л-е-г-и, пак се отплеснахме както винаги. Преди 10-на коментара направих предложение относно изразяване на позиция по избиването на цивилни, вкл. деца в Украйна. За разлика от пушилката в Париж с Шарлитата и целия останал цирк за ставащото в Украйна почти не се говори. А то ни касае непосредствено. Няма нужда от обяснание защо, мисля. Та, да припомня за какво идеше реч...
--- Цитат на: getca в Януари 28, 2015, 07:08:45 pm ---...Каква позиция да заемем ли ?..ами аз съм наясно и няколко колеги, пишещи в темата, а другите ?.. Нека админите пуснат анкета по въпроса и да се сложи някаква картинка или текст в началната страница. Примерно това, подходящо оразмерено, ако ни стиска :o...
--- Край на цитат ---
Явно обаче не ни стиска или не ни пука. Не ми се коментира от какво е породено това, всеки с работещо сиво вещество би могъл да си направи изводите. Иначе може да си пишем в темата колкото си искаме, а го прочел някой, я не. Когато обаче на главната старница е закачена горната картинка или подходящ текст нещата стават други, щото е ясно с един бегъл поглед какво мислят по въпроса членовете на форума. А това не е малко, предвид какви хора пишат тук. Ясно е, че на т.н. политици изобще не им дреме от подобни деяния, но на четящите външни (и болшинството вътрешни :) ) хора със сигурност прави впечатление и по този начин се оформя определено общестевно мнение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия