Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Аtos:
EDM, в какво по-точно обвиняваш съфорумците?
Аз съм сигурен, че мненията и настроенията изложени от теб се споделят от 100% членове на форума, поне в по-голямата си част и...? По-нататък?
Предлагаш ли нещо, освен всеки да напише по нещо?
Нещо конкретно?
Организирай някаква петиция или подобно-аз пръв ще я подпиша!
Но да упрекваш членовете на форума че "не лаят достатъчно"...ми се струва малко...излишно?
dymelsoft:
Мито браво абсолютно си прав. Atos ти го каза. Много лаем ама не е ли време да почнем и да хапем, че от много лаене само шум се вдига. В лаенето слагам и EDM за момента. :) както и себе си отчасти.
Радико:
Майсторе, Майсторе.
Прочетох два три пъти какво си писал иска ми се да го оспоря и да ти кажа колко не си прав. Ама не намирам как. За това пускам клавиатурата и отивам да действам по моите теми. Вярно намирането на решението може да доведе до огромен катаклизъм, но какво ти пука. Ние нашта нация така или иначе сме си пътници, обречени сме. А ако открия аз или друг това нещо то или ще се оправят нещата или ще си отидат и другите заедно с нас. И понеже съм гадняр и не искам да ставам курбан на американци, китайци и други там "лидери" отивам да действам.
GreenHulk:
От чисто икономическа гледна точка спрямо 1989 за около 20 години за България подобрението(в брутен продукт) се смята около 10%
а е имало икономики с десетки и стотици проценти ръст.
(Полша, Китай, Виетнам)
Логичен е извода, че щом не е станало има причина, и тя не е, че не може или няма как.
Интересното е, че по класификация се водим над средното ниво икономически - доход над средния ;D http://data.worldbank.org/country/bulgaria (тоест явно има страни в по-тежко състояние от нас)
http://www.worldbank.org/content/dam/Worldbank/GEP/GEP2015a/pdfs/GEP2015a_statistical_appendix.pdfж
Аtos:
Хълк, лошото е, че този прираст на БВП е предимно в сферата на услугите, за сметка на производството!
Производството е намаляло с 80%, услугите са си увеличили пазарния дял с 90% (съвсем най-общо и примерно), разбира се, че не е точно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия