Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (38/255) > >>

EDM electronics:
Мдааа колеги, ето на фона на вашите публикации за българите родолюбци и патриоти, как отговарят с политиката си нашите съвременници - демократи: http://bgnews.me/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89/

Статията не е за изпускане, тя много точно описва виновника за състоянието на България. Обърнете внимание на фотографията на Плевнелиев - колко интелигентна усмивка  ;D

Българин на персийски означава "мъжко сияние". Откъде произхождат българите или балКарите: http://bulgarian.ruvr.ru/2014_10_19/photo-Balkarci-ili-blgari-FOTO-9410/?slide-1

Dan Milan:
Единствено Орбан и Путин показват среден пръст на Американците, където Федералният им резерв стана частен, т.е. еврейски и на Богатия Еврейския съюз. Питам аз къде са сега Арийците. Хитлер в последния си телефонен разговор с Рузвелт: Рузвелт го моли да спре руснаците, за да могат първо Американците да влязат в Берлин. Хитлер му казва, че битката му е срещу световното зло-евреите. И не му е ясно кои евреи първо да спре. Съюза с политбюро и всички държавни структури, които са съставени от евреи, и Американците, които влизат под натиск и с еврейски пари във войната. Рузвелт му обещава да го запази жив. Хитлер отговаря, че неговия край е много скоро и ще бъде мъжки с пистолет на челото, като казва, че искрено съжалява, че не могъл да спре световното зло. Втори като него няма да позволят да се появи и света ще види след 50-60-70г. за какво се е борил, но ще бъде много късно.  Съвсем случайно Германия прие закон за холокоста. Съвсем случайно тази година 3-ти март се отбеляза само с някакви бегли репортажи по медиите, а вървяха безспир Недадените, и маса турски сериали по всички национални телевизии. И пак съвсем случайно на 24-ти май имаше избори за Еврейският парламент. Децата не можаха с един букет цветя да кажат Учителко любима добър ден. Това ако не е заличаване на национално съзнание, здраве му кажи.

Обърнете внимание на картата на тази страница. Не се ли обединим, сме загубени и заличени завинаги.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B5

Радико:
Dan Milan
В тази тема писаха много заблудени хора но това последното дето си го публикувал бие всякакви рекорди.
Изобщо си много далеко от истината повярвай ми, но истината не е за публикуване  по форуми.  Не искам MZK да си има неприятности заради такива глупави неща като политиката.

EDM electronics:
Радико, да не си се уплашил нещо?
България е демократична страна и има свобода на словото и печата, или не?

edin:

--- Цитат на: Радико в Октомври 20, 2014, 09:14:27 pm ---Dan Milan
В тази тема писаха много заблудени хора но това последното дето си го публикувал бие всякакви рекорди.
Изобщо си много далеко от истината повярвай ми,

--- Край на цитат ---

Аз не мисля така и ти препоръчвам да изгледаш филма "Вечния евреин". Изгледай го и кажи, какво мислиш. Филмът е много интересен!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия