Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Dan Milan:
1. Какво било в началото
2. Как се появили Земята, морето, сушата
3. Как се появили животните и хората
(1) В началото целият свят
бил потопен в мрака,
в който живеели алпите-дивове,
които не се нуждаели от светлина.
(2) Скачали те от клон на клон
по необозримия Бой-Терек,
който представлявал основата на Вселената,
създадена от Великия Творец - Тангра.
(3) Кристално чистите води
на сладостния извор Тиджа,
бликащ до корените на Бой-Терек,
го правят силен и вечноцъфтящ…
(4) Отначало алпите нямали старши,
затова често се карали,
а тези свади
безпокоели Всевишния.
(5) Тогава Тангра създал на алпите старши -
могъщия алп Тамя или Тамта.
Той бил толкова голям,
че често не забелязвал другите алпи.
(6) Когато бързал нанякъде,
за да усмири скаралите се алпи,
по пътя си стъпквал
десетки невинни дивове.
Няма друга такава праистория и митология освен нашата Българската. Алп-дивове са елементарните частици материя и антиматерия които се самозараждат в абсолютния вакуум, които вземат енергия от бъдещето за своето сътворение. Когато се намерят се нихилизират и отделят в пъти по голяма енергия. Единици частици не успяват да се намерят и по този начин -принципа на случайността се изгражда нашата материална вселена и другата паралелна вселена от антиматерия. Двете вселени се наричат Чел. От там идва и думата Чело, а зад него не са ли двете вселени, и нашето название Человек-вселенско творение което живее 1 век от 120 години. Думата Човек не е правилна. Бой-Терек "Дървото на Живота", сладостния извор Тиджа - пространство-времевия континуум на Анщайн, нашата българска дума е проста и ясна Доба, могъщия алп Тамя или Тамта- Тъмната материя която създава гравитацията. Къде има по света такова повествование за Сътворението и толкова научно издържано. Българите от Церн само да прочетат нашата митология, и да я потвърдят. От елементарните частици, през атомите които също са алпи, до звездите и планетите които също са алпи. Слънцето- алпа Мар или Нар. който бил ТарКан на всички алпи, да не би да се върти около земята. И жената на слънцето алпбиката Умай Биче. Кой може да се ожени за слънцето освен светлината, пък после Дева Мария била заченала от непорочно зачатие. Някой може ли да обясни как Светлината може да зачене. И защо като са останали само 7 български думи, днес казваме думите Ум и У(о)майна утрин, като имената на Мар били Ут, Аташ.
Нов таркан на всички алпи
Тангра направил Мар,
когото наричали също
Нар, Джайтасир, Ут, Аташ.
Доба-пространство-времеви континуум, Ър-значи велик и от там идва добър ден, добро утро, което означава великото изгряване на слънцето. Къде ни е славянския език в думите. Великоимперският шовинизъм на Екатерина Велика вкарва в обръщение някакви славяни. Защото Русъ, Великата Русъ и град Русъе са северната област от Иске Булгар Ъръ. Как може Русия да каже, че е само част от една по велика империя. И как имаме тия познания за Сътворението, като ни учат как сме чукали камъни. Другите може да са чукали но ние не сме. И как сега сме 7523 лето от сътворението на света, като календара ни има 1 080 000 години за пълно изравняване на астрономическото време с календарното. Затова ще ни казват че сме тръгнали от Африка, а няма да казват, че 5/8 и над 3,5 милиарда от хората вцялото северно полукълбо са генетични наследници на Българите, а това са 72 съвременни държави. Ние нашите членски вноски в Еврейския съюз сме ги платили много отдавна, с кръвта на Арийската нация. Нещо да казва Европийския съюз за Тервел, дали щеше да го има днес, ако го нямаше, а я нямаше и България.
Dan Milan:
И най накрая Васил Левски каза: Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме, а евреина Айнщайн си приписа заслугите за това което каза Левски.
Dan Milan:
До какво ни доведе световната политика с нейната пазарна икономика. Понятието брутен вътрешен продукт, означава каква енергия влагаме в съвременното производство и каква принадена стойност получаваме от продажбата и. Казано иначе, колкото повече, толкова повече унищожаваме нашата планета, толкова повече ще получим за собственото си унищожение. Кой ни подтиква да се случва това. На нашата планета няма повече място за тази "съвременна"цивилизация. Някой трябва да отстъпи място за тези, които създадоха този хаос, за съжаление в който неусетно въвличат и нас. Истината е, че на финала ще остани един "БОГОИЗБРАН" елит, и понеже той не е научен да работи, ще оставят още толкова роби да го изхранва и да работят. По мое мнение около 500 милиона, а другите ще ги изтребят с болести, или ако не успеят с болести, с оръжие. И тогава на земята ще настъпи 1000-летния 4-ти Райх. На територията на Кения са открити едни от най-древните останки от представители на човешкия род - ЛЮСИ на 3 милиона години. Населението на Кения през 2007 година е 36 913 721 души. То нараства драстично през последните десетилетия като 73% от кенийците са под 30 годишна възраст. Само за 80 години населението е нарастнало от 2.9 милиона с 34 милиона, като в момента е над 40 милиона. То е с много нисък стандарт на живот-50 долара заплата е една от добрите заплати. Това ако не е развъждане на бъдещи роби. Мога да ви дам и други примери с други държави. Защо не искат да развъждат нас Българите, да им бъдем роби. Пробваха 500 години, ама не се получи. Като не ставаме за Роби ще ни затрият. От нас само зависи дали ще им позволим. Нашите политици са най белия ни кахър. Които искат, могат да погледнат на света с други очи, като изгледат този филм.
www.youtube.com/watch?v=IjTFFI4xTQE
С висока резолюция е, и на Руски, за съжаление няма субтитри. Филма и досега е забранен за разпространение в 36 страни. Има други изопачени версии, както е изопачена нашата и световната праистория и история, нямаща нищо общо с исконната истина.
svetlio760:
Ок, момчета, с цялото ми уважение към всичките постове, които сте писали след последния мой пост.
Библейската теория колко по- абсурдно звучи от всичко изписано до тук?! Сега пак ще ми кажете че си вкарвам конспирациите! Аз също съм фен на българи, прабългари, славяни и пр. подкрепям Майстора на 90% и също мисля че сме уникално старо племе, но също мисля, че всички сме потомци на Ной...... Е конспирация ли е това и ако "да" с какво е по- различна от вашите вярвания описани тук?!
nizo:
Извинявайте, че така се намесвам, но тези диви призиви, че българина е най-великото нещо на планетата са просто смешни. Не ми се навлиза в детайл, колко точно сме смешни, но ще кажа какво видях днес по местната кабеларка.
Наредили се значи едни съграждани(30-50 човека) пред общината. Репортера провежда разговор от типа
- Какво правите тук?!
- Не знам, видях опашка и дойдох да се наредя и да разпитам, но никой не знае за какво е опашката.
(репортера се обръща към друг човек)
- Знаете ли за какво сте тук?
- Не знам, чакам да вляза и да ми обяснят.
(репортера се обръща към друг човек)
- Вие знаете ли за какво чакат тези хора?
- Чакаме да си предадем нотариалните актове, ма не знам къщата ли ще ми земат, няма ли ... ще ги видим.
- Възможно ли е да ви вземат къщата?
- Вече всичко очаквам, но не ме интересува.
- Няма ли да сте притеснен ако ви вземат къщата?
- Няма да съм притеснен, от кво да съ притеснявам.
(младо момиче гледащо репортера извиква)
- Аз знам за какво съм тук!
- За какво сте тук?
- Да си прерадем нотариалните актове за внасяне в кадастъра.
- Какво е кадастъра?
(кратка пауза и замисляне)
- Е сега ... и това ли трябва да знаем?!
Коментара мисля е излишен.
Следваща новина. Порше Кайен с дясно управление, излиза от платното на надлез, блъска се в бетонен стълб и се върща на платното. Собственика е пиян, но не е карал. Карал е племенника му.
Картинката е ясна и коментара пак е излишен.
Наскоро общината беше осъдена за 4 милиона лева! Защо? Защото е разпространила, че продава доста апетитен имот с изискване за сграда на 9 етажа, като по закон на такова място е допустима сграда на 4 етажа. Дори Валя Ахчиева се грабна да разследва:
http://bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/ochakvajte-otkrito-14-oktomvri-2014-kak-obshtina-kazanla-k-zadla-zhnya-s-4-mln-leva
Няма значение колко велика нация сме били преди време. Сега сме един глупав и беден народ, колкото и неприятно да звучи това. Това, че единици българи имат някакви привидни успехи, си е тяхна лична заслуга. В крайна сметка, дори едно дете да печели олимпиада по математика, то познайте какво ... на света не му дреме кой печели олимпиади по математика. Ахх, но все пак сме горди с математичето, което явно доказва свръх интелекта на нацията. Да ама не. Сори.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия