Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (31/255) > >>

TOMOTO:

--- Цитат на: Maistora52 в Октомври 17, 2014, 07:45:12 am ---Започна се!

--- Край на цитат ---
Ти не си добре бе, човече!!!

Къде се намираш, в коя епоха живееш?  Не стига, че нарушаваш всякакви форумни и етични норми, ами и си тръгнал да админстваш уж "свободния форум", който беше до преди няколко месеца наистина такъв!  На теб ти трябва С.Е. за да си направиш електрически стол за екзекуции - така разбирам долната ти логика... и не само аз >:(

Докато има на това място такива нацисти, разпъни-локуми и неадекватни теми като тази и доста други - няма да усетиш "гратиса" и в следващите няколко живота!

Мисля, че трябва да се създаде анкета и всеки, който не го е "бъз" да гласува против всякаква подобна шизофренна менталност!

EDM electronics:
TOMOTO, ако искаше да си изкажеш по този начин гнева срещу нацизма и фашизма, то имаше такава възможност да го направиш в по-предните страници, като се обсъждаше ситуацията в Украйна. Там геноцида е налице, но ти беше спокоен, а за нашия мангал, дето нищо не му се е случило, напротив се е намножил многократно, сега вдигаш тая врява. Ти както се изрази, Майстора направо на Хитлер ми заприлича.

Бе то големи демократи тука и защитници на човешките права имало бре. А аз се чудя що ни приеха толкова бързо в Европа.

За циганите, предлагам следното демократично решение: Да отидат всичките в Западна Европа. Там хората са по-човечни, ще им решат проблемите, така и нашите.

Имам и друго предложение:
Нека отидат в страната на "голямата демокрация" - САЩ. Там вероятно и почти сигурно няма да ги посрещнат, като негрите от Африка, които векове им били роби, много след като в Европа си е отишъл този строй. Там ще ги приемат за равни. В САЩ расизъм и нацизъм "няма", само дето войниците им пикаят върху труповете, които са умъртвили, без цялото "демократично и човешко-правно общество" да им направи най-малкото забележка, след като не иска да ги наказва.

svetlio760:
Абре, Томото, де ти дойдоха наум тия изстъпления бре??!!! Излезе че, Майстора виновен за всичко- дай да го турим на електрическия стол, та да си оправим държавицата ;D ;D ;D Та тук понеже няма разнообразие на мнения и отношения към целия букет държави и държавици в света, та мнението на Майстора излезе най- черното, та и за модератор не ставал ;D ;D ;D жалко че няма емотикони да си сложа тука настроенията! ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БРЕ????!!!!!!!!!! Има ред неща, които ме дразнят у Майстора, но с какво ДЕЙСТВИЕ ме е ощетил, та да го мразя??!!!
 И убеден съм, че и към теб не е извършил действие, което да те накара да го мразиш и да пишеш дивотии!!!! Осъзнай се, бре! Като не харесваш как е модериран форума и един от модераторите му, кво? Да не висиш зорлян тука и някой да ти дава пари за да ни харесваш??!!! Какво би ти попречило да постваш нейде другаде, без преди това да показваш колко яко си в джаза??!!

TOMOTO:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 17, 2014, 02:16:01 pm ---TOMOTO,

Бе то големи демократи тука и защитници на човешките права имало бре. А аз се чудя що ни приеха толкова бързо в Европа.

За циганите, предлагам следното демократично решение: Да отидат всичките в Западна Европа. Там хората са по-човечни, ще им решат проблемите, така и нашите

--- Край на цитат ---
ЕДМ!, хубав човек беше- кво ти стана и на тебе :D
Исках да пиша в една друга, всеобщо любима тема, но като видях какво става тук - се отказах

Стига с това лъскане на клавира... Трябват дела за да измъкнем угнетените ни бащици от колая на такива сладкодумни пезевенги... Нима си съгласен да участваш или общуваш с хора (меко казано), които следят тачо, мачо и курвето му?  Та чак и ги изтипоса и тук... гадория...

Бас хващам, че след малко ще се появи от следобедна дрямка (при злото пиле) и ще заключи темата под предлог, че някои колеги недоволствали и тем-подобни негови си измислени шаржове... >:(    Абе - ние сме си виновни!!!

М/у другото, знам, че в Сливен сте долу-горе малцинство, но пък и ГРАДЪТ на стоте войводи и онова голямото и дебело... дърво   Вземи се в ръце и не се връзвай току-така  и си решавай проблемите сам без да чакаш някой ;)

juliang:
Ей до там води политиката - забравихме на какъв хал сме и скочихме един срещу друг само за едни 11 страници.
Виждате ли до къде сме промити, как са ни програмирали мозъчетата?
Темата отиде съвсем "у лЕво". Все пак ще ми е интересно да остане за да видим колко човека още ще се хванат за гушите лично, вместо да търсят и да беседват културно за проблемите в политическата система в България и света като цяло.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия