Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (254/255) > >>

dymelsoft:
alan, ми много си запознат с всички членове. Брей.. брей...
Само да те осведомя, че е добре да не намесваш майките, на който и да е. Това показва колко комплексирано и жалко човече си.
От постоянните ти регистрации във форума с поредния ти нов "ник" е видно наличието на някакво заболяване може би.
Не виждам и никаква полза от твоята персона в този форум, освен откровено заяждане.
И "alan", няма какво да говориш за "Димела", защото изобщо не го познаваш. 

caduceus:
Много сте меки, махайте го тоя субект. Такъв не може да си позволи да псува на живо хора със къс фитил, щото ще има последствия - но тук си развява байрака...
Той впрочем ми е много познат като изказ /та дори си позволи да приказва че съм му бил целувал ръцете едно време - не е ясно кога и защо/ - и да се приключва, поне до новото му появяване. Трол от най-лошите, с които не бива да се чака.
Ако някой не се е сетил кой е, модераторите да кажат предишните му никове - щото на мен почва да ми прилича на един точно определен човечец с доказани психически отклонения  :)

Аtos:
Ок, явно "ръждата избива" винаги, колкото и да боядисваш отгоре ;D

alan, извини се публично (и без лигавщини), за да не се наложи поредната ампутация (от главите на ламята)!
И...препоръчвам да си починеш от постове ден-два, не те банвам засега...

П.П. Не можеш ли да общуваш нормално с хората, бе, човек?

merlinbg, постът ми не е "поучителен", а тъжна констатация, за съжаление..

merlinbg:
   atos... явно съм го разбрал погрешно... извинявай.

Ksurnev:
Алан-чо, ако ми беше под ръка, щеше да се озовеш на гроба на маика ми, с извадени очи, с кръста за храброст на дядо ми. Дано не те срещна някаде,
че след това ще казваш, че си емблема на Рено.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия