Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
gvg:
Махнете технологии постижения и си задайте простичкия въпрос, ако трябва да живея в дадена страна от двете за които толкова спорите къде живота ми ще бъде по добър и дали искам изобщо да живея там.Говоря за обикновен човек който живее на ръба на оцеляването.Погледнете последните 30-40 години назад живота на обикновения човек във 2те държави и може много от споровете да изгубят смисъл.
Аtos:
gvg, пак ще има спорове!
Да, в едната страна ще те "отглеждат" по-добре, по-безметежно (и по-затъпяващо)...зависи какво търсиш и кое те удовлетворява ;)
gvg:
Спокоен живот,да нямаш грижи за утрешния ден.Все пак някаква сигурност.Това е.Омръзна ми да слушам колко сме велики и до зъби въоръжени.Това ли трябва да е утрешния ден през 21 век.Нали от 2012 година навлязохме в друго познание.
Радико:
--- Цитат на: gvg в Май 13, 2018, 03:15:05 pm ---Спокоен живот,да нямаш грижи за утрешния ден.Все пак някаква сигурност.Това е.Омръзна ми да слушам колко сме велики и до зъби въоръжени.Това ли трябва да е утрешния ден през 21 век.Нали от 2012 година навлязохме в друго познание.
--- Край на цитат ---
gvg От написаното в тази тема след 2012 е видно, че не всички сме навлезли в новото познание. Има и хора които още ги тегли старото, скотското мъченичество.
gvg:
Верно е!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия