Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (238/255) > >>

EDM electronics:
Откакто ме разкриха едни ерудити от форума  :D, че съм пенсиониран щатен сътрудник на КГБ и ГРУ, като в замяна ми е осигурена офицерска пенсия, се убедих, че нивото на форума действително е много високо. Не е лесно да се разкрие агент на КГБ, още повече щатен, обучен, обигран  :D.

Така и така вече съм разкрит, ми се ще да представя малко исторически факти за новите ни господари - американците, в новото ни робство - демократическото, да видим на какви ценности ще ни научат, какво "хубаво" да очакваме от тях:
" Американският индиански Холокост, известен като „500 годишната война“ и „Най-дългия Холокост, който взел най-много жертви в историята на човечеството“. Въпреки, че е най-огромният и най-дълго траещия – той се отрича. В САЩ и Канада не ги учат, че местното население е било екстерминирано. Избитите са между 95 000 000 и 114 000 000, но въпреки това рядко някой говори по темата."

По-подробно: https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/04/08/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Но съдбата на индианците е споделена и у нас. През 1943-44 г. американците избиват над 4 000 българи и сриват цяла София до основи, предимно болници, училища и църкви. Целили са се предимно в жените, децата и старците.

Ето и как се развиват западните ценности в братска Канада: https://www.blitz.bg/svyat/dokde-se-dokarakha-v-kanada-zapisakha-bebe-s-treti-pol_news597657.html

Михаил Кузмов:
http://metro.co.uk/2018/04/15/eurovision-winner-conchita-wurst-goes-public-hiv-diagnosis-7469812/amp/
Какво учудващо има? Имаме си го съвсем близо!
Забележете броят на харесванията!
А това че е HIV позитивнО нещото, си е съвсем в реда на нещата!

EDM electronics:
В името на свободата, която се изразява да пътувам където си поискам в ЕС, щот то от това по-голямо щастие в живота едва ли има, всичко останало е маловажно, или пък да ме наемат да бера ягоди и да живея във фургон в Англия, като израз на свободата в трудовите отношения, съм готов всичките ми колеги, комшии, приятели, да са като Кончита Вюрст, който също е свободен и демократичен човек, с неизвестен за мене пол. А името му в превод от латиница означава /женски полов орган - мъжки полов орган, но на жаргон/ - това е едно прекрасно име  :D, символ на свободата и успеха, мечтата на повечето европейци, т.е. нормалните хора.   :D

Отказвам се от офицерската си пенсия, ако някой ми намери работа на полето в Англия. Късам всички дипломи. На запад човек е свободен, не му трябват дипломи, работа и пари бол... :D

Ksurnev:
Хе, наш Стечо на парада, днеска в Москва по случай "9-тога мая - День Европы"

EDM electronics:
Като че ли повечето от вас се страхуват в условията на "демокрация" да кажат: Честит празник 9-ти май с победата над фашизма! Страх ги е да не го обявят за комунисти. Та честит празник от мен!  :)

Много американци са солидарни с руския народ и е повече от нормално да са на този парад, само глупаците дето са им бръкнали в мозъка с американската пропаганда от диктаторския режим в САЩ, се плашат от руската агресия. Всички войни на Русия са били освободителни, за разлика от тези на западняците - завоевателни.

Ако се наложи пак ще ядат бой, но този път ще е по-лош, че целият свят ги е намразил вече.

А той Стиван Сегал беше в Москва и при инагурацията на Путин, той не си ходи оттам, от лошата Русия  :D. И Марешки гледам е там и мн. други...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия