Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (232/255) > >>

mito_kupona:
А, като дойдат свестните хора родолюбци, които милеят за България ще има нов народен съд за продажниците, които съсипаха държавата, като Мавъра, Станишев, мадридското крупие Мони, другия Мони иавестен с израза си „майната му на православието“ и други знайни и незнайни предатели и народни изедници, които са на чуждестранна издръжка и не, са повече от 1000 човека. Всички соросоидни НПО-та, които ни налагат евроатлантически, неолиберален, див джендър фашизъм ще бъдат изгонени от страната, ще бъдат забранени всякакви секти и подобни организации. Това очаква България и дано да мине без кръв.....

dymelsoft:
Еееех mito_kupona, размечтал си се нещо ....  ;) . А дано, ама надали ....  ;D ;D

Аtos:

--- Цитат на: prp в Април 26, 2018, 06:39:49 pm ---Колкото до офицерските ви пенсии Полша ги намалиха до средните със закон през 2010 въпрос на време е и тук да се приеме такъв закон. Не си мислете, че хората са толкова прости и че няма да се усетят. Разни малоумници Бойковци, Корнелии, Сидеровци все някога ще ги изритат и ще дойдат свестни хора.

--- Край на цитат ---
Хората отдавна са се усетили, но на никой не му се мре в "полза роду"...При най-малкия признак за изблик на народно недоволство (разбирай-саморазправа с дерибеите), ще бъдем обвинени в терористични крайни фракции и ще ни наложат "демокрация" със сила!
То е все едно да си собственик на няколко стада говеда и говедата да решат да претрепят пастирите ти, как ще реагираш, ще ги оставиш ли безнаказани и без контрол?

EDM electronics:
Колеги, цяла сутрин чаках на опашка, да си взема офицерската пенсийка от преданата си служба в КГБ и ГРУ, но накрая свършиха парите. Много пенсионери, много нещо... Някой да знае къде мога да си получа пенсийката, в кой клон на банка днес ще изплащат?  ;D  :D  ;D

Да не би стажът ми да не достига или пък да се ме баннали нещо от щаба на ГРУ при разпределението на пенсиите за предателство  :D, за дето ме разконспирираха във форума, не знам?  ;D  :D  ;D

Някой ако ги разбира повече тези неща, ако е имал повече конфиденциални срещи с такива като мен - щатни сътрудници на КГБ, дето са му споделяли, плакали са му на рамото от угризения и тежка служба  ;D, нека ме упъти, ще съм му много благодарен.  ;D

И да знаете, зорко ви следя и пиша всичко в тефтера  ;D, после да няма.....а, аз това не съм го казвал, това не е моят ник, някой се е представил за мен...  ;D

nizo:
Що за тъпотия?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия