Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (230/255) > >>

edin:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 18, 2018, 05:22:02 pm ---
Ако прочетеш и какви зверства е вършил един белгийски крал Леополд Втори през средните векове в Африка, концлагерите на Хитлер ще ти се сторят хуманни. Парадокса е, че тези сега ни учат на ценности, демокрация, човешки права, и бла-бла-бал.

Този европеец е избил над 10 мил. души в Африка, осакатил е милиони деца - момчета, рязал е ръце, носове, уши: http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B4-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/a-16750260

--- Край на цитат ---

Виджаш ли му кривия еврейски нос? Да, това е бил шибан евреин. И сега неговите събратя по вяра, правят същите уродливи неща. Евреинът е най-голямото зло на тази планета. Ние сме били 500г. под еврейско робство! Това е факт. Не турско. Еврейско!!! Виж носовете на турските султани. Точно еврейски. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8

EDM electronics:
Нека и нещо позитивно да кажем по темата, не може само лошо,  ;)

Един велик китарист от Пинк Флойд му е дотегнало да го вербуват "Белите каски", да участва в тяхната кампания за хим. оръжие на Башар Асад и преди това го канили за кампания срещу "режима" му, против волята и убежденията на музиканта. Е, има и свестни хора на запад, и те са на същия хал подложени, като нас, дори по-лошо. Той категорично отказал и ги разобличил: https://www.blitz.bg/svyat/osnovatelyat-na-pink-floyd-izrigna-belite-kaski-opitakha-da-me-verbuvat-s-lzhi-za-siriya_news594722.html

Знаете ли кое ме кара да се смея, викат тия "режим" - на Асад, на Путин, на Ким, и на всеки, който не им играе по свирката и техните интереси. Примерно режимът в Саудитка Арабия не е "режим". Примерно режимът в Китай на комунистическата партия, не е "режим".

А неолиберализма и тия-невидимите дето сега са подпукали Тръмп, режим ли е, или висша форма на демокрация? - питам щ'от не знам, може някой по-знаещ да ми обясни. Само американски дебил може да повярва в тяхната демокрация.

Според мен Тръмп не е лош човек и той лично иска да се прекрати противопоставянето САЩ-Русия, но как да го направи, като НЕ той управлява страната, просто е официалното лице. Затова и от изстреляни 110 крилати ракети за стотици милиони долари, бе поразен само един селски кенеф, няма и един пострадал, т.е. симулация и привидна борба с геополитическия противник Русия. Руснаците не са прости, разбират ситуацията в която Тръмп се намира, не реагират, знаят, че той е принуден да го направи, защото има "началници" зад гърба си /същите началници, като на нашия премиер  ;)/, които му диктуват - наричат се диктатори или диктатор.  :D

Ей такива ми ти разсъждания по разказ на факти и събития.....
Нали имаме уж свобода на словото - свободното плуралистично изразяване и печата  :D, ей това моето е най-висшата форма на тази "демократическа" ценност - хааа...хахаха...хахаа.... ;D

Поздравявам всички  ;) с един страхотен кавър-инструментал на Pink Floyd, по-добър от оригинала, на много талантлив китарист: https://www.youtube.com/watch?v=wrl5fBkvceM&t=293s

mi68:
Здравейте,
Северните народи не могат да се завладеят от южните със змийски гени. Да припомним историята, 900 дни е обсадата на Ленинград, приблизително 3 години, хората са яли по 100 грама хляб и са копаели окопи.
Сега имало санкции, ми хубаво. Змии не живеят в студ, да си гледат топлия юг. 

edin:
Разместил ти се е токът пак. 100гр. хляб, три години и яко копане. Айде ве...митове и легенди и баба Илийца, взела колът и сама се прекарала. Все едно чета, детско съчинение.

Аtos:
Не са митове!
По това време, ако е имало там хора, които не са изглеждали недохранени, те са практикували канибализъм, макар и инцидентно (да не се смесва с извратената психика на серийните убийци, по-скоро е било въпрос на оцеляване)! Поради тази причина, "нормалните" хора са странели от "охранените" ;)
Има стотици разкази на оцелели от това място през тези събития!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия