Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (228/255) > >>

Аtos:
Даааа..."случаят Андреев" е толкова абсурден като казус, че няма повече накъде!

Представете си някоя "по-дива" ислямска страна, където млада жена да ходи без фередже и по къси гащета се смята законово наказуемо (има такива, все още)...е?
Ако ние имаме с тази държава подписано споразумение за екстрадиране на престъпници, това означава ли, че трябва да им пратим за техния съд в тяхната страна едно, да кажем 90% от нашите студентки...при положение, че го изискат, де ;D

Идиотията е пълна!

Иван Димов:
 EDM electronics

--- Цитат ---Ама правилна е поговорката: Бий, да те уважават. Колкото повече бият американците, толкова повече паднали на колене ги боготворят. Скоро не са хвърляли бомби над София, не са късали детски ръчички....не е късно....
--- Край на цитат ---
   Добре че ме подсети с тези бомбардировки. Как така не са ни бомбардирали скоро? Ами бомбардирането на къща в София на 28-ми април 1999 година. Аз даже тогава си помислих, че мен ме бомбардират, защото на 27-ми април 1999 г. дойдох в София, след като на 26-ти април ме атакуваха с психотронно оръжие в Габрово. Ето за този случай говоря - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D1%81_%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E_%D0%B2_%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F

MTM:
Уж нали ЧЕЗ, го купи Гинка и в,, сянка"Б. Борисов. А сега ЧЕЗ имат претенции, че нощната енергия трябвала да се вдигне.
Те тия за маймуни ни ли взеха?

Иван Димов:
Най-после схванах каква е сатанинската логика в случая Желяз Андреев. Както и друг път съм казвал, когато не виждате никаква логика в дадено широко отразявано медийно събитие, значи логиката е скрита на заден план. Та гледам аз Желяз Андреев да говори по телевизията и изведнъж ми просветва - ми че той много прилича на Иван от предаването "Фермата" по БиТиВи. И в следващия момент съобразявам, че и фамилията му Андреев е като Андрей от предаването "Фермата". Един вид може да се каже, че Иван "Андреев" от "Фермата" и Желяз Андреев с авиочастите са си лика прилика. Точно така се провеждат конспиративните атаки - с паралелни алогични действия. Няма да се очудя ако в скоро време се атакува и предаването "Фермата", защото капиталът много се страхува от идеи, които правят хората свободни и богати. Я си представете, че всички роби напуснат капиталистите и отидат на село, където да си изкарват прехраната сами директно от природата. Ами кой тогава ще пазарува в мола? Кой ще се грижи за обогатяването на олигарсите? Иван и Андрей правят и кампания "Направи го за България" с цел раждане на повече българчета, което сигурно е раздразнило конспираторите, целящи редуцирането на населението. Така че зад случая Желяз Андреев аз прозирам направо идеологическа борба. Няма да отивам и по-далеч с асоциациите например за моите опити да създам ТЕС - Технологичното еко-селище, макар че и това не е далеч от истината. Идеята е ферма-свободна енергия-авиация, което води до свобода, а робовладелците не искат робите им да имат свобода. И именно затова са тези "нелогични" атаки - борбата е идеологическа!
https://www.facebook.com/groups/132849720891413/

бай Теню:
А в Китай е така.....https://www.facebook.com/protestbulgari/photos/a.633676453351834.1073741832.190311954354955/1908936095825857/?type=3&theater

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия