Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Реплика на Акула от Ctah

<< < (8/14) > >>

madsatbg:

--- Цитат на: Ctah в Юни 19, 2014, 07:12:43 am ---Практиката е майка на знанието!Преди малко се закончиха опитите с тороида, теоретично не трябва да се чува, обаче на против!
Пак се чува, само че с няколко децибела по-ниско! Това какво говори 8)

--- Край на цитат ---

Това говори че трептят навивките,
натопи го в смола и пак да поговорим.  ;)

п.с. Това е от практиката.

edin:
Ctah, ясно е че всички сме идиоти за теб. Ама, след като си отдруга порода,  кажи защо тороидът пее.

Ctah:
 Тороида пее, щот грешката е в мен Нацко! Извинявай :-[, наистина го потопих - само че в парафин и почти спря!
Понеже ползвам самоделка, от разклонителни бобини на Тв. - отрязани с фрекс и наместени как си требе!
Обаче, ако четеш внимателно - бях казал, че прибавката НЕ идва от ферита, средата или друго ала-бала!
Това е по повод твоята реплика, при мен нещата са друго яче - панимайш!

Що се отнася до породите, няма да коментирам за сега, защото ще стане сложно!

Velektra:
Ctah, нали няма да правиш реплика на фенерчета в тая тема. Защото картинките, които показа в първия ти пост, доколкото разбирам не са за фенерчета.
Направи и покажи нещо в което да се включват не светодиоди, а бойлери и климатици, например.
То и аз, дето съм толкова слаб в запояването, мога да ти направя платка с три-четири светодиода, дето да ти светят десетина минути!

Ctah:

--- Цитат на: Velektra в Юни 19, 2014, 02:22:45 pm ---Ctah, нали няма да правиш реплика на фенерчета в тая тема.

--- Край на цитат ---
Ще прая кот си искам колега!
 Не си ли разбрал, че върша няколко неща едновременно!
Явно не си! И нататък ще се комуникира само с включени поялници!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия