Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Реплика на Акула от Ctah
madsatbg:
Ферита "пее", но на фотоапарата нямам звук. :P
EDM electronics:
madsatbg, благодарско.
Явно си единствен, който не е стиснат за информация, която така или иначе пристига от братята руси.
Ctah:
--- Цитат на: madsatbg в Юни 18, 2014, 09:25:23 pm ---Ферита "пее", но на фотоапарата нямам звук. :P
--- Край на цитат ---
Извинявай тогава, не знаех, понеже някои правят това умишлено - даже си слагат ръкавици ;D
Явно не си набарал правилната честота, затова тъй ти мижат зелените диодчета
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 18, 2014, 09:36:30 pm ---Явно си единствен, който не е стиснат за информация, която така или иначе пристига от братята руси.
--- Край на цитат ---
EDM, не си ли разбрал, че това което идва от там, не винаги е било добре за нас? Няма да се впускам в история, Ти си си самодостатъчен, т.е. достатъчно интелигентен, да разбереш всичко това!
Просто не давай квалификации ;)
Това го казвам с цел, да не вярваш 100% на Романчо ;)
edin:
--- Цитат --- При правилна настройка, ферита трябва да зазвъни
--- Край на цитат ---
Щом звъни, значи има движение на магнитната сърцевина и мисля, че при това движение, може би взаимодейства със земното магнитно поле! Вие как мислите?
madsatbg, как се държи фенерчето при завъртане спрямо магнитното поле на земята? Правил ли си опити с тороид, който е невъзможно да звъни?
Ctah:
Браво на Чили! Аз бях за Испанците, но нещо не ме кефят напоследък ;D
edin, това със земното маг. поле е идиотизъм! Честно ти казвам ;)
Ако ти говорят едновременно edin японец, edin турчин и edin БЪЛГАРИН, кого ще разбереш най-добре?
Еее... точно така! И тъй може и тъй може, ама козата си иска ПРЪЧ ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия