Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Реплика на Акула от Ctah

<< < (4/14) > >>

Ctah:

--- Цитат на: nizo в Юни 18, 2014, 02:12:29 am --- от къде идва тая енергия?!

--- Край на цитат ---
Енергията идва от НАРУШАВАНЕ на СПОКОЙСТВИЕТО!

Ctah:

--- Цитат на: edin в Юни 17, 2014, 08:48:52 pm ---Ctah, не можеш да сфазираш, различни честоти.

--- Край на цитат ---
Съмнявам се, че точно ти не си ме разбрал :) Сигурно не съм се изразил правилно ::)
Честотата на качера или друг ВВ източник е без значение, важното е да се пропусне в точно определено време и за определен период от време!
Пакета от ВВ импулси може и трябва да се местят фазово

И сега ако не е ясно, ще почна да подарявам ;D

EDM electronics:
Има един клип в който тая Акула обяснява принципа на работа на еднотактен самозахранващ се инвертор. От него става ясно, че СЕ се извлича от обратната индукция, но тогава, когато обратния импулс  е токов, а не непреженов, т.е. когато обратната индукция въздейства на феромагнетика, че той вече да отдава някаква мощност. Другото е настройка на широчината на импулса и честота така, че загубите за възбуждането на обратната индукция да са по-малко от самата нея. Т.е. в системата влиза енергия отвън, от средата.

Клипа ме убеди, че има самозахранване. Това е супер елементарно за пробване.

Тая Акула в кой руски форум развива дейност, да прочета малко от извора?

Ctah:
ЕDM! Това с обратните преобразователи е минало!
Енергията НЕ идва от ферита или средата, както казваш
Наистина този импулс е важен, но той само стимулира процеса!
Роман малко послъгва в обясненията, но това е в реда на нещата или пък, толкова ги разбира! И аз съм се чудил откъде идва прибавката... Сега има две включени установки,
и ще видим откъде ще излезе зайчето!  Дали от средата, както казваш, дали от самия проводник или от друго някакво събитие

Опитите продължават ;)

EDM electronics:
Ctah, ти тоя "фонарик" пробвал ли си го, работи ли наистина?

Малко съм изостнал явно с информацията напоследък, но ако този фенер работи, макар и с тази ниска мощност, то това е достатъчно доказателство за наличието на СЕ. А когато се разбере принципа, няма де е проблем да се извлича по-голяма мощност.

Ctah, ти постигна ли самозахранване?

Казваш, това с фонарика е минало. Дай да видим настоящето - клип, линк и т.н., за какво иде реч.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия