Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Генератор на Harry E. PERRIGO

<< < (8/8)

Discorder:
 Дано не прозвучи глупаво въпроса ми  :)
Има ли скин-ефект при студеното електричество? Подозирам че нещата седят по малко по-различен начин но искам да се уверя.  :)
Колкото до използването на визуализация и воля имам малко опит и мога да потвърдя че с насочена мисъл може да се влияе на обекти от материалния свят при определени условия. Това включва и електрически и електронни  устройства. А тази тем а ме кара да размишлявам върху механизма на този род явления.

caduceus:
Има скин ефект. Радиантът /од,оргон/ се движи покрай проводника надлъжно и спираловидно, мисля Василатос се изразяваше че е  "като увивно растение". Драгонс Лорд от форума "Матрикс" каза преди време, че при сигналните схеми /т.е. маломощни/ може дори да се спре, като се стисне силно с пръсти. Тече най-добре по многожилен меден проводник, литцендрат, копринена и дори вълнена нишка. Също и през стъкло. Аз лично ползвам многожилен с плстмасово покритие, с допълнителна екранировка от няколко пласта хартиено и отгоре алуминиево фолио.
Поздрави

Discorder:
Благодаря :) Има ли ограничения за пренасяната "мощност" на Оргон по тънък проводник?

caduceus:
Има загуби от излъчване, разбира се. Затова се ползва литцендрат


Малко допълнителни данни за конвертора на Маркович-Тесла и по-късните му подобрения

http://vetklinika.7910.org/forum/showthread.php?fid=57&tid=26

куве:
@Caduceus
ОК, почваме да навиваме жици. Дай диаметъра и вида на проводника, диаметъра на телата на бобините, размера на дъската, посоката на навиване, брой навивки и т.н. Наистина има чертежи и обяснения, но са подобни на повечето патентни обяснения: без подробностите! Иди го направи наново...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия