Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Генератор на Harry E. PERRIGO

<< < (4/8) > >>

caduceus:
Радвам се че има интерес към темата. Независимо, че в края на материала Периго го изкарват мошеник, устройството е работило - има предостатъчно очевидци, а и цялата история със скритата батерия ми изглежда доста нагласена. Като да го очернят - също както Кийли, Тесла, Хендершот, Хабард и всички други хора с идеи за такива конвертори.
Обърнете внимание на основната идея - две плочи с намотки, които разделят двете първични сили, после преобразуващо-акумулираща намотка. Нищо друго. Първият модел -от чаршафи, тел, табла от маса... Накрая - 500 к.с., 40 кг., 35/40 см.  :) Да ви напомня ненормалният дизайн на Даниел Померльо? Малко изолирана тел и плексиглас...
Поздрави

krangelov2004:
Прилагам комплектуваните с картинки файлове за Хари Периго.Тук има схеми,снимки и всичко е на едно място.

krasi_i2803:
Ами аз попрочетох за този юнак. Стигам до извода, че те направо са го изловили в измама. Не мога да разбера до коло е нагласено ама....
Намерили са му акумулатор в колата и изобщо...
Точно мислих да се захвана...

vitan:
Определено е бил тарикат от класа, но в областта на фрии енерджи - според мен е допуснал груба решка: това, което може да събере една телеграфна линия или далекопровод, не може да се събере с тел и пирони... 8) :) :)

caduceus:
Здравейте колеги,

да отбележа следните малки подробности  :)

1. 500 к.с. не се свалят от акумулатор
2. Колата е вървяла доста време при изпитанията, акум. трябва свърши курса бързо-бързо - ама не ще пущината да спира...
3.  Има скоро пусната тема - "Генератор на Дон Смит". Погледнете там едно много подобно нещо, с много подобни показатели - давам линкове

http://www.28an.com/altenergypro/device09-1.htm

http://www.28an.com/altenergypro/device09-2.htm

А сега вече може да коментирате кой е мошеник и кой не. Аз лично съм убеден че Хари е направил истинско устройство - и то без моторче да върти магнитното поле като повторилия го след толкова години Дон Смит. Вижте сложната схема на свързване на бобините в патента на Периго - цялата работа е за въртене на полето, има и рисунка точно на това. И почвайте да събирате чаршафи и тел, а май отиде и кухненската маса ;D

Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия