Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
Компилация Барбоса - Тесла
x_name41:
--- Цитат на: sabaka808 в Май 30, 2014, 05:05:37 pm ---Съсредоточете се бе братлета! Само спорове виждам тука! И то чути и видяни на видео неща.Конструктивни дебати липсват .
Прилича ми на пенсионерско сборище -кой по по най.С кого да споделя получените резултати от експериментите ми не виждам.
Споделяте тук напоследък неизпитани неща, които и дори не сте усетили - прочетени и видяни на видео. Съжалявам, но - БЪЛГАРСКА РАБОТА - това е реалната ми диагноза.
--- Край на цитат ---
как да има конструктивни дебати, след като колеги като врановски, кадуцеус и още някои, внасят допълнително объркване и усложнение което е във вреда, откъм конструктивната част, тъй-като практически е несъстоятелно, а теоретически хептен, и по този начин не води до нищо конкретно. Но все пак, ако си направите труда (както казва майстора) да прегледате хронологията, вие ще видите и някои конструктивни неща, изчистени от всякакви излишни усложнения и отклонения във други посоки
врановски:
Добре колеги,
аз ще си работя сам по моята фантастика.
Очаквам вие да обясните по прост и разбираем начин, как да сглобим машина по вашия метод. Казвайте вярната теория и метод.
Радико:
врановски Разгледай тази тема щом се интересуваш от вярната теория и метод.
http://mazeto.net/index.php?topic=6745.0
Ctah:
Преди време ми беше пратена тази схема от един Рус ;)
Пуснах я, но нещо не я намирам
От тук се започва братлета, само малко да се барне ;D
П.П. Специално за Веско :)
Поздрави и лек ден!
krasias:
Здравей врановски, недей да бъркаш свободата на мисълта с "развинтеното въображение", по скоро точно ти имаш нужда от по позитивно мислене. Това се опитах да ти го подскажа още в началото. Това дето ни го поднасяш с разните ядрени разпади и разрушения на материята няма нищо общо със свободната енергия. Врановски не ни мисли за толкова задръстени. Разбрахме вече че си само теоретик, добре, тогава се съсредоточи върху понятието "генератор" докато разбереш че това "на свободна енергия" е съвсем излишно. И не забравяй генератор е нещо много позитивно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия