Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla

James Robitaille - Quantum Energy Generator

<< < (6/9) > >>

Maistora52:
Специално за ентусиастите пускам тук всички схеми, таблици и снимки на QEG-а.
Може пък някой да обърка нещо и да вземе да го направи!!!
Според мен китайците (особено тези в Тайван) не са балами и не се хващат лесно на въдицата.
Усещам някои от аспектите на QEG-а твърде близки до разработките на Джон Бедини.
Има естествено някъде и "тънки моменти", но те се хващат с налучкване! - от специалистите!
И най-важното:
Ако в основата на всичко стои патента на самия Тесла, доста оптимистично може да се разглежда бъдещето на това устройство.

juliang:
И аз пак задавам тъпия въпрос: Толкова от изключително значение ли е дали намотката на статора ще е покрита с тая бяла изолационна лента, че ни я навират постоянно пред очите? - първата снимка.

И защо формата на двата капака дето затварят машината не са мръднали и на милиметър от първоначалния дизайн преди години? Защо винаги е полукръг отгоре и с успоредни линии надолу? - втората снимка.

Толко ли па някой не реши да направи основата по-широка надолу, във вид на трапец... ей така, за по-голяма стабилност да речем, или просто за да не прилича до безобразие на прототипа от преди години?

PyroVeso:
Е-е, сега... американците са царе в подобни финансови далавери... Видяха от Капи, после от Кеше и завидяха!... Като не искаш да "дариш" "само" $500, ще си умреш ПРОЗД...

Забележете, че госпожата (или госпожицата?), която крие истинското си име, и нарича себе си Hope, всъщност е едрокалибрена финансистка, имаща при това и дар-слово, явно е и добре запозната със съвременните технологии в занаята, като crowd funding, и т.н.
Като гледам и представянето на "изобретението" как е направено - позоваващо се на Тесла (който е нещо като Светия Граал за повечето СЕ-търсачи), като няма почти нищо общо с представения патент...

Абе въобще - пирамидата върви с пълна сила... Хиляди ентусиасти ще поръчат тонове желязо, преди изобщо да се разберат истинските параметри на устройството (сега под сурдинка се споменава 135%, макар че от официалният .pdf лъха внушение за поне 1 000%...).

edin:

--- Цитат ---ма тея искат $300USD дарение преди да отделят един час да разговарят с тебе по скайпа и $500USD дарение за да ти дадат подарък плановете
--- Край на цитат ---

Щом някой ти иска, преди да е дал, пиши го бегал по терлици. Тая работа не е работа, а измама. Пфу, до преди малко, бях оптимист....

ppipilica:
Абе колеги търсачи на фрии енерджи, ако се загледате у схемата кабела на трафа или както се води е за 30 ампера а те вадят 42 как издържа трафа това претоварване, второ мотора са го дали правотоков а е вързан на латер как върви DC мотор на променлив ток, трето никъде не пише каква е сърцевината на трафа, четвърто намотките са вързани кофти начало с начало.
Тва е няква заблуда според мен, ама кво печелят не знам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия