Начало > Новини от света на технологиите

“Industrial Heat” е придобила правата върху технологията E-Cat на Андреа Роси

<< < (71/88) > >>

juliang:
Монтана, няма проблем и по-малки да ги направят, проблема е как да извадят топлината оттам. Същото е и при компютърните процесори...

montanar:
Ясни са ми тия работи ма пуст силиции не ще да се пой добре с другите елементи и те жега ......

Радико:
Откакто Елпунто пусна тая последната публикация и се чудя кво точно става. Къв е тоя рязък завой на Роси. Ако Пархомов не беше повторил успешно експеримента му щях да си кажа: е те това е тоя е пълен мошеник като Кеше. Са Роси явно се опитва да ни убеди, че е успял да направи толкова миниатюрен реактор, че чак да играе ролята на светодиод!!!!
Хм. Хм. Хм. Заиграва се в област в която са много по лесни Номерата на Илюзионистите.
Обаче Пархомов повтори успешно експеримента. Пък и не само той до колкото разбрах. Първото рационално обяснение на ситуацията което ми идва в главата е, че може би Роси въобще не е автора на въпросния реактор ами го е откраднал от някого другиго и няма необходимите интелектуални заложби да го доразвие. И за това се занимава със глупости от толкова време. Това разбира се е едно чисто предположение, но обясняващо логично доста от странностите на ситуацията.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Март 19, 2021, 08:47:57 pm ---Той Роси: Заиграва се в област в която са много по лесни Номерата на Илюзионистите.
Първото рационално обяснение на ситуацията което ми идва в главата е, че може би Роси въобще не е автора на въпросния реактор ами го е откраднал от някого другиго и няма необходимите интелектуални заложби да го доразвие.

--- Край на цитат ---

А не ти ли се струва, че генераторът на Роси прилича много на твоя "квантов генератор"  :D /ххааа...ххх/, който вибрира между два рязани с тъп нож стиропора във вана, като страпон на ЛГБТ-активист?  ;D

montanar:
Де бре EDM приби го ......
Нека имаме малко доверие  :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия