Автор Тема: Генератор улавящ земните електрони - Barbosa Leal Generator  (Прочетена 12096 пъти)

kras56

  • Гост
Здравейте. Не държа да съм прав във схемата която публикувам,а държа да ме поправите ако греша дали правилно съм я разбрал.
Друго което ме интересува е намотката L2 колко навивки има както и какъв диаметър е проводника.
Също ме интересува колко квадратни см. е магнитопровода.
Надявам се хора които разбират да ми помогнат за да мога да го изпробвам.
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 10:04:06 am от Maistora52 »

врановски

  • Гост
Здравей Крас56,
Този генератор според мен не е това, което изглежда.
На всички е ясно, че от обикновен заземен траф свободна енергия няма да излезе. Тук няма значение колко са витките на вторичната намотка, защото не се трансформира напрежение. В патента момчетата са писали, че ако искаш ток слагаш 2 намотки, а ако искаш топлина 4 и повече.
Как работи това според мен. Прави се струнен резонанс от първичната към земното. Това е източника на електрони произвеждани от вълната и засмуквани от магнитното поле. Вторичната е вързана на късо и към товара, а чрез електростатична индукция вибрацията се предава към нея. Другото са шмекерии с акумулатора и инвертора. Основното е че трябва да се работи с високо напрежение и честоти, както ни учи Тесла.
Успех

Velektra

  • Гост
Здравейте!
Тази картинка вляво (шарената) е много грешна.

Неактивен vsl

  • Активен
  • **
  • Публикации: 249
  • Пол: Мъж
  • Скайп: vslengineering
Как работи това според мен. Прави се струнен резонанс от първичната към земното. Това е източника на електрони произвеждани от вълната и засмуквани от магнитното поле. Вторичната е вързана на късо и към товара, а чрез електростатична индукция вибрацията се предава към нея.

Малко ме е страх да не отнеса някой шамар но ще попитам. Що е то струнен резонанс и как се постига? Как се прилага в конкретния случай?

Поздрави

врановски

  • Гост
Здравей Крас 56,
Не бой се, който пита нали знаеш :D
Струнен резонанс е движението на струната примерно на китара. Като натиснеш на едно прагче се получава стояща вълна с честота според дължината на струната. На всяко прагче честотата е различна и затова се чува различен звук.
Звукът пък от своя страна е надлъжна вълна предизвикана от тази вибрация.
В електричеството е подобно. Ако приемем, че правия ток е поток от електрони, тоест те физически се преместват, то променливия и импулсен ток са вълна. Движението на електроните се възбужда по спина. Когато вълната срещне преграда или промяна в плътността на средата тя се отразява и също като при китарата се получава стояща вълна.
Надявам се да съм ти помогнал.