Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Иван БГ:
Здравейте,
след като прочетох задълбоченият анализ на Майстора за темата която започнах, разбрах че с всичките тези сложнотии от градуси, директриси, вектори, даже с тези копланарни вектори, сектори, интервали, миниинтервали и прочие НАУКОПОДОБНИ ПРОСТОТИИ....за форума темата е пълен провал
Не ми остава нищо друго, освен да се самоизключа!
Напускам форума!
Весела коледа на всички! Бъдете здрави!
Бог да е с Вас във всяко започнато от Вас позитивно начинание!
Иван
П.П. Атос, моля да бъдат изтрити всчките мои постове във форума!
mi68:
Здравейте,
Споделянето на опит е присъщо на живата природа, даже и отрицателен и предлагам натрупания опит от темата да се запази, независимо от оставката на Иван БГ.
Основната идея е нелинейни (изкривени) полета от асиметрични магнити, нищо ново, но механизма остава да го довършим ние от форума. Все пак има работеща конструкция Диск на Сърл.
epwpixieq-1:
Всеки трябва да е отговорен за това което е казал/писал трябва да има записване/рекорд за това.
Както е казал народа "Казана дума хвърлен камък". Делата са определящи за това което ние правим, но думите придават сияние на това наше определение. Хубавото на Интернет е че всичко написано остава (докато няма проблем с информационния носител, ЕМП или някой не го изтрие, но с изтриването и проблем с един информационен носител, разпръснатите софтуерни системи като hashgraph и blockchain, ще направят явленията малко вероятни) и така може да проследим историята на коментарите.
В САЩ, преди 150-на години когато кажеш нещо и не си държиш на думата, контрагента който е приел думата като чиста монета има право да извади оръжието и хладнокръвно да застреля този които прави предава умислено заблуждаващи твърдения, като това е основно практикувано в така наречения "Див" Запад.
Не казвам че на страниците на тази тема е така, но все пак човек трябва да бъде отговорен както за делата така и за изказванията си. Ако няма ясно и пълно разбиране от концепцията на материала то това трябва да е ясно от коментарите а не да се използват завоалирани изказвания, и след това да се правят, с извинение за израза, свободни съчинения по темата и да се хвърлят малко разбрани и или неразбрани термини, които допринасят темата да придобие по-скоро усещането на научно фантастичен роман отколкото на нещо свързано с реалността.
Не мисля че трябва да го кажа, но ако не е ясно от коментара ми, в синхрон съм с коментара на Атос.
Vector:
Не разбрах защо точно като работя по темата и споделям в форума ,майстора се включи с неговата критика...
Предвид желанието на Иван -да бъдат изтрити мненията му,то смятам че не е коректно да споделям повече снимки и резултати от репликата по магнитната турбина!
Честита коледа!
Аtos:
Нищо от темата няма да се трие!
Каквото е трябвало, изтривано е о'време.
Не може, винаги, когато някой се нацупи за нещо, да му се заличават поголовно коментарите, незряло е!
Представете си, ако се триеше всичко всеки път, когато е подложено на критика?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия