Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

(1/232) > >>

Иван БГ:
Здравейте,
създавам тази тема, за да може по този начин да се насочи енергията на онези, които работят в тази насока. "Тема за размисъл" в която участвам от време на време е с доста широк обхват, темите се смесват и се губи време да се следи това което те интересува. Мисля, че едно такова профилиране ще помогне. Ако обичате обадете се в лични, за да преценя колко сме лудите и дали си заслужава да продължа.
На добър час, желая на всички!
Бъдете...
Иван
П.П. Като начало ви предлагам този текст.

Михаил Кузмов:
Странно ! Изминаха доста часове и сякаш, няма интерес към темата ! Поне коментари ! А може би вече има "записани в лични" ? Това, би било вече нещо друго ! Сега моят коментар ! Намирам, че от доста време, това предложение на Иван е светъл пробив в мрака обхванал форума ! За 10те. "божи заповеди", намирам че превода не е толкова емоционален, както го почувствах когато го прочетох в оригинал ! Защо ли, и аз не си обяснявам ? Може би, като да четеш Шекспир в оригинал ! Признавам си, не мога да чета, и чувствам Шекспир в оригинал ! Иване ! Аз няма да се "запиша в лични" ! Моята тема е друга ! И пак признавам, нещо правя и по тази тема !? Вярвам че съфорумците не са останали безразлични ! Това което зная е, че не само Майстора се занимава с това ! ОБЕДИНЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ СИЛАТА ! ИСКРЕН УСПЕХ !!!!!!

Иван БГ:
Здравейте,
г - н Кузмов "напливът" може би е резултат от заглавието на темата. Сигурно съм сбъркал в заглавието, ако темата се казваше  "ДА ВИ НАПРАВЯ ЛИ МАГНИТНА ТУРБИНА?"  резултата би бил друг! Нали? :P :P :P
Бъди...
Иван

barbarock:
Още един луд (т.е. аз) очаква да види нещо смислено :–)

CPU:
Аз следя с интерес, защото очаквам някой да разясни какво е магнитна турбина  :-[

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия