Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Генератор на нелинейна индуктивност

<< < (17/23) > >>

valex:
Явно "автора" продава различни версии на фенерчето. Имаш ли представа дали не продава по-малонощна замозахранваща се евтина версия? Да е за по-малонощно фенерче за да ми е по джоба. :)

madsatbg:

--- Цитат на: valex в Януари 01, 2014, 07:56:39 pm ---Явно "автора" продава различни версии на фенерчето. Имаш ли представа дали не продава по-маломощна самозахранваща се евтина версия? Да е за по-маломощно фенерче за да ми е по джоба. :)

--- Край на цитат ---
Не, автора  не продава каквото и да е било. :(
Всички снимки са от преди да "продаде" на швабите. ;)
Той искаше да намери човек, който да закупи технологията.
Ако продаде и едно фенерче, на 1 ват, технологията моментално е разкрита.
Така че , не е имал и намерение да ми продаде фенерчето, даже и във вид на кит. ;)
По скоро, снимките на "кита" са били за "извиване на ръце" на швабите.
Как си представяш технология за милиони, да се продава за 200 $ ? Нали.  :P

mito_kupona:
madsatbg В това устройство, колко бобини се използват една или две, че не съм много добре запознат с него. Ако бобините, са две съм убеден, че принципа е много близък или идентичен с принципа на генератора на Капанадзе, но е за по-малка мощност.

madsatbg:

--- Цитат на: mito_kupona в Януари 01, 2014, 08:25:42 pm ---madsatbg В това устройство, колко бобини се използват една или две, че не съм много добре запознат с него. Ако бобините, са две съм убеден, че принципа е много близък или идентичен с принципа на генератора на Капанадзе, но е за по-малка мощност.

--- Край на цитат ---
Здравей Митьо,
Честита Нова Година
С пожелание за успешно справяне със СЕ.
Бобините са четири.
Ето как изглежда схемата, снета по видеото от автора.
Това е моето виждане. Няма сведения за трансформатора.

Velektra:
Честита Нова Година и от мен!
Пожелавам на всички: Да сте живи и здрави, а пък другото ще се оправи!

madsatbg имаш ли идея откъде може да се получи такъв голям ампераж (12V, 4,5А) като няма батерии или постояни магнити?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия