Животът- начин на употреба! > Екология
Граждански контрол за чистота на въздуха, водата и храната
Vector:
Иван го гони параноя,което не е добре!
Трябва да пийва повече ракия ;) и да излиза по често с приятели ...
Радико:
Айде-е-е! Ремисията свърши и започна поредното изостряне на масовата психоза:
"Синдром на Русо". Тичайте назад към природата, към живота в пещерите, къпането два пъти в живота и към.... А да не изброявам.
Който смята, че излъчването на телефона е вредно да спре да се занимава с магнити защото телефона излъчва магнитно поле. Изобщо господа апологети на супер здравословния живот заклеймете този форум като ултра-здраве-унищожителен - тук се правят експерименти с милиони пъти по-силни полета и се готвим да унищожим човечеството с безумните си търсения. Спасявайте се, бегайте далеко от този форум, докато сте живи и здрави.
Хората тук експериментират с теслатрафове гонещи милион волта вие сте се хванали за някакви микроволтове. МНО-О-ГО СТЕ ДРЕБНАВИ, МНО-О-ГО.
hyparh:
--- Цитат на: Радико в Март 01, 2014, 01:51:34 pm ---Хората тук експериментират с теслатрафове гонещи милион волта вие сте се хванали за някакви микроволтове. МНООГО СТЕ ДРЕБНАВИ МНООГО.
--- Край на цитат ---
Това ми хареса :D Точно така е. А какво да кажем за самия Тесла, който цял живот се е занимавал с титанични електрически полета и човека си е доживял до отлична старост.
Иван Димов:
juliang, благодаря за коментара. Значи това е измама и остава да попитаме защо се прави? Макар че, за мен това си е направо "езоповска партенка" с цел конспираторите да си комуникират. Те доста често използват думата "мобилен", когато искат да кажат перпетуум мобиле-н. Да бяха казали GSM-и можеше и да се вържа, но друго си звучи "Това може да се случи на всички марки мобилни телефони."
Vector-е, д-р Людмила Емилова веднъж каза по телевизията, че едно малко дете се напило с алкохол и умряло. На аутопсията мозъкът му бил на дупки като швейцарско сирене, защото алкохолът разтворил мастните тъкани. Затова, ако искаш да си умен, спри алкохола. Аз лично никога не съм пил и съм твърде доволен от това, а и прекрасно мога да се веселя дори ако пия само чешмяна вода. А за конспирацията - явно не си компетентен.
Радико, аз не мисля, че имаш нещо против Природата. Аз лично много си я обичам и при първа възможност ще заживея сред нея. Но съм решил да си създам всички удобства, които техниката ни дава. И най-важното, ще комуникирам с най-близките си хора лице в лице, а не чрез технически средства.
Иван Димов:
Ако искаш да ядеш качествена храна, произведи си я сам или най-добре в комуна с приятели. Иначе може да ядеш неща като в "Къртицата" и то без да си информиран.
http://www.silnabulgaria.com/ексклузивно-задържаха-15-тона-замръзен/
--- Цитат ---Близо 1,5 тона замрaзено кучешко месо край Русе, беше конфискувано от инспекторите от Държавната инспекция за безопасност по храните на българо-румънската граница!
Месото е превозвано с микробус с българска регистрация, но шофъора е сингапурски гражданин. Стоката ще бъде унищожена, тъй като няма документи за произхода.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия