Справочници, схемотехника, теория > Практически опит

Относно "кервана, кучетата" и разработките на Maistora52

<< < (2/7) > >>

Maistora52:
За теб, Vesod, може да е безсмилена темата, но има хора, които ми търсеха и продължават да ми търсят "сметка" - "какво става с магнитните ми двигатели?" - "Защо ги продавам?"," Защо не ги продавам?" и прочие простотии. Тази тема е част от отговора!
А който "не е в час" със ситуацията във Форума - да прояви малко повече въображение. Нужно ще му е, за да схване поне първата част от първия пост тук! - защото сме на крачка от отварянето на Раздел "Направи си сам!" - където всеки може да ни занимава със своите дейности "за ползу роду"... а и не само!
 8) 8) 8)

prp:

--- Цитат на: elektros в Септември 03, 2013, 10:22:58 pm ---Това с тази арматура ми прилича на таен гараж за ремонт не само на земни автомобили......Може и някоя летяща чиния да има нужда от смяна на водата и доливане на антигравитационна течност...... ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Според мен автомобилите на снимката вече са конвертирани в .... торнадомобили. Тоест с двигател амаг торнадо? Майсторе не се подигравам просто си мечтая един ден да "запаля" торнадомобила и кеф ти Сен тропе кеф ти Ривиерата ако някой ме пита колко харчи - "Ами на 100 000 км сменям едни лагери за 20 лв". Другото след 400 години!!!
Да не се отплесвам че съм на работа.  8)

elektros:
prp, приятелю, човека е абсолютно сам, никой не му помага, аз съм му изпратил някои части, с които да му помогна за конструкцията на двигателите, защото съм далеко и не мога да помогна с работа! Ако 10% от хората в този форум му ударят едно рамо, нещата ще се задвижат много по-сериозно! Било с части, било с финикийски знаци... Нека да мислим като нация, а не като население! Човека ще успее, повече от сигурен съм, видял съм колко малко не достига на една от конструкциите.... Нека да не сме като ония българи от вица: Защо няма дявол до казана с българите в Ада? Ами те сами се пазят да не излязат, който тръгне нагоре, другите го дърпат надолу!  Мисля, че поне ние тук в този форум сме различни! Успех и помислете върху това!

Vector:
Ако ще се помага с кеш ,аз предлагам да помогнем на друг наш съфорумник ,които е стигнал доста далеч в материята ,може администраторите да организират нещо ... 8)

prp:
Това беше шега по горното надявах се че все ще има някой с чувство за хумор.
Не е споменал каква помощ търси. Между другото съм строителен инженер и се занимавам в сферата на строителството сега по-малко заради кризата но гледам снимките на армировката и гледам железата на стените на канала не са закотвени долу в дъното (наобратно си ги сложил но пак са къси куките) и на рядко ми се струват. Майсторе, ако ти трябва арматура и кофраж(гледам още не си сложил кофраж за стените на канала) кажи може и на лични обещавам да пратя за моя сметка. Забелязах и че си ги снаждал по стената което не е добре. По добре снадените да са за настилката а за стената да са цели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия