Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни
Резонансните Адаптори за икономия на ток
x_name41:
знаете ли, навремето ми беше хрумнала следната идея (всъщност може би не само на мен): на входа на фазо-коригиращо устройство да се черпи реактивна енергия от мрежата, а на изхода консуматора да консумира активна енергия. Мисля че даже имаше една руска схема със тиристори където на фазата и нулата има фазовъртящи звена, а между тях се включва консуматора, не помня точно какво беше но ако го намеря някъде из архива бих го сложил тук, всъщност май Христо Димов Христов я беше пуснал тази схема?
PyroVeso:
Е да де, ама тогава няма да има "икономия" от едната вълна ;)
vsl:
Ето обещаното от мен. Утре пробите. Продуктът пристигна в кутийка и с инструкции. Всичко точно. Дали върши работа?
coke2k:
@vsl това да не би да е творение на Симеон или Spirit който беше изгонен от форума за измами и подвеждане (случая с тестатика и ножовките)?
vsl:
--- Цитат на: coke2k в Ноември 11, 2014, 05:58:08 pm ---@vsl това да не би да е творение на Симеон или Spirit който беше изгонен от форума за измами и подвеждане (случая с тестатика и ножовките)?
--- Край на цитат ---
Точно така. Много ме човъркаше любопитството и го взех.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия