Форум > Препратки, сайтове, източници

НОВАТА ДАТА

<< < (7/21) > >>

@praktik:

--- Цитат на: Радико в Декември 02, 2013, 07:23:55 pm ---За поклонниците на "стандартният модел" това е с еднакво значение както да кажеш, че Мохамед греши пред фундаментални Мюсулмани.

--- Край на цитат ---

;)

hyparh:

--- Цитат на: @praktik в Декември 02, 2013, 06:54:32 pm ---Мене ме банаха от един форум по астрономия, заради това че се осмелих да твърдя че нибуру може и да е истина  :)
--- Край на цитат ---

Да не е www.forum.starrydreams.com ? Там се подвизавам от доста време и пускам предимно снимки на планетите, Слънцето или Луната. В момента не практикувам това хоби, но мисля скоро да поизтупам прахта от телескопа и да хвана опозицията на Юпитер. Когато по едно време и аз се разприказвах за възможности за свободна енергия и алтернативни физични теории си нямате на представа как учени хора които (уж) те уважават, започват да се държат арогантно и с насмешка, те са до такава степен закостенели, че каквито и доказателства да им поднасяш пак няма да повярват или дори да допуснат такава възможност - буквално като коне с капаци, което е много жалко...

@praktik:

--- Цитат на: hyparh в Декември 02, 2013, 07:42:30 pm ---Да не е www.forum.starrydreams.com ? Там се подвизавам от доста време и пускам предимно снимки на планетите, Слънцето или Луната. В момента не практикувам това хоби, но мисля скоро да поизтупам прахта от телескопа и да хвана опозицията на Юпитер. Когато по едно време и аз се разприказвах за възможности за свободна енергия и алтернативни физични теории си нямате на представа как учени хора които (уж) те уважават, започват да се държат арогантно и с насмешка, те са до такава степен закостенели, че каквито и доказателства да им поднасяш пак няма да повярват или дори да допуснат такава възможност - буквално като коне с капаци, което е много жалко...

--- Край на цитат ---

Не е този форум, форумите на Дира, клуб астрономия с модератор БОБО, този същият е и модератор с разни други и в този форум който цитираш. Прав си по всяка една точка от поста ти, просто тези  модератори са клакьори на зомбираните физици и астрономи от 20, 21 век . Просто мозъците им са промити от догмите на академичната наука, до такава слепота, че не виждат по надалеч от носа си .

PyroVeso:

--- Цитат на: @praktik в Декември 02, 2013, 07:02:51 pm ---Много добри линкове към MP3 от тубата  ;)

--- Край на цитат ---
Не разбрах какво имаш в предвид. Съдържанието ли обсъждаме или фóрмата/формáта?

edin:
Лично аз смятам, че информацията от ю туб е абсолютна боза, за лаици в областта на духа. Няма да споря и да убеждавам. Щом мислите, че с егото напред ще превземате висините в живота, действайте.
А относно "края на света"   http://30dumi.eu/2013/12/katastrofa-snoudan-se-gotvi-da-publikuva-sekretna-informatsiya-s-grif-krayat-na-sveta-video/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия