Начало > Новини от света на технологиите
ARES - акумулиране на енергия чрез ел.локомотив и наклонен релсов път
merlinbg:
--- Цитат на: Радико в Август 11, 2013, 09:34:49 am ---rpavlov
Това, че ти не си настъпвал мотиката не значи ,че мотиките не съществуват.
Проблема е толкова голям,че по някога се налага да дефазират малко ТЕЦ Варна спрямо Козкодуй и целият енергиен пръстен да се превърне в един огромен нагревател за да изразходват някъде ненужната в момента енергия която не могат да спрат да произвеждат мигновено.
--- Край на цитат ---
Аз съм глупав и имам един въпрос, къде отива излишната енергия от алтернатора на колата, когато акумулатора е зареден и нямам включени консуматори? Трябва ли да спра веднага колата за да нямам излишно натрупване на енергия, или да дефазирам нещо в колата за да си направя огромен нагревател (консуматор)? Няма такова животно като свръх производство на ел. енергия!!!
Радико:
Двигателят на колата е с вътрешно горене а не парна турбина там основната част от енергията отива за други нужди, независимо дали алтернатора консумира или не консумира механична енергия през ремъка, но сложи една тенджера под налягане пълна с вода на печката и като кипне водата и свирна свирката дръпни врящата тенджера и запуши свирката да не изпуска пара. В продължение на няколко милисекунди докато се раздалечават частите на тялото ти а мозъка ти все още работи ще разбереш какво съм имал в предвид.
При аеца положението е още по зле защото не можеш да дръпнеш тенджерата тя си остава на горещия котлон ти си дръпнал щепсела но котлона е още горещ и грее а свирката не свири и водата ври вътре. Ха познай какво ще се случи.
Maistora52:
Момчета, темата е ARES и колко той е ефективен, и би ли бил от полза при нашите условия и възможности за изграждане, а не ТЕЦ,ВЕЦ и АЕЦ, енергопреносната мрежа и свръх-производството на ел-енергия.
Защо не виждате и евентуален микро-образец за домашна употреба... баири си имаме, коли за скрап колкото щеш, остават релсите и агрегатите... а може и да не е на релси, а улеи, и да не дрънка по джанти, а да си е на гумите съответното шаси...
Не знам, все ви избива да приказвате в ненужни посоки...
Поздрави!
oneman:
Тук има една микро реализация на ARES ;)
Много практична.
http://vimeo.com/53588182
Maistora52:
И аз за нея се сетих веднага, но "номера" с дежуренето покрай връвчицата не върви... Сещам се и за старите стенни часовници - дето им се дърпа верижката на тежестта, за да работят следващите 24 часа... Но тук е друго... "Сам юнак на коня" не е достатъчен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия