Начало > Новини от света на технологиите

Заралия изобрети и патентова уред за евтин и екологично чист ток

<< < (5/8) > >>

@praktik:

--- Цитат на: Чичо НОНЧО в Август 10, 2013, 11:27:40 am ---Момчета, аз това вече съм го правил, но в друг вариянт.
С едно трифазно двигателче 750W въртя 24 волтов алтернатор и така си захранвам ННО генератора.
Спокойно си дърпам 40А. Товарил съм го до 60 за около 20 мин., но моторчето загря сериозно.
 Нищо ново под слънцето, но иначе "изобретателят" е меко казано супер колоритен.

--- Край на цитат ---
Значи  при  40А , имаш, 210w повече  мощност от входящата . Откъде се взима тази мощност ?

GTV:

--- Цитат на: Чичо НОНЧО в Август 10, 2013, 11:27:40 am ---Момчета, аз това вече съм го правил, но в друг вариянт.
С едно трифазно двигателче 750W въртя 24 волтов алтернатор и така си захранвам ННО генератора
....Спокойно си дърпам 40А........... Товарил съм го до 60...

--- Край на цитат ---

Чичка, или си объркал волтажа на алтернатора или лъжата я нямаш за нищо. КПД - то на автомобилния алтернатор е около 60%, ако става на дума за такъв. Ще ми бъде интересно да пообясниш как на входа постъпват 750 Вата а на изхода "дърпаш" 960-1440 Вата. ???

mi68:
Здравейте,
 Прегледах клипа и виждам грешка при мерене на мощност. P=U.I постоянен ток, P=U.I.cosФ променлив ток. Не се уточнява формата на тока на проводимост.

madsatbg:
Здравейте,

Някой може ли да помогне с адрес и телефон на Димитър Димитров.
Има ли във форума човек от Стара Загора?
Бих искал да се срещна с човека и лично да се убедя в ефективността на устройството.
Ако има и други желаещи да се уговорим и да го посетим заедно.

поздрави мадсат

GTV:
  Чичо Нончо, така и не пусна фандък!?! 750 Вата- 1440 Вата?
  П.П. Като че ли Автора е ТЕУФИЛИУС / не знам какъв е превода /..?
    http://mazeto.net/index.php/topic,287.0.html
                      Но е време да не си трайка? :-X
  П.П.П. Ха-ха ха? Гладът на Лъвчетата от Анри Троя!
     Поздрави!
                            http://vbox.bg/watch?v=6930131

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия