Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Балансово - Механичен Самодвигател на ТАЙ
Toshe:
Eто един изобретател в близка Румъния, който е поканил и след излъчване по телевизията всеки, който иска да дойде и да види двигателя.
http://www.youtube.com/watch?v=980UZtrzuC8
Всеки е поканен да види ходи и да гледа. Казва, че може да произвежда от 4.5 киловата до 35 киловата с прототипа на устройството.
oniatam:
Добре де, няма ли желаещ който разполага с нужните машини за да бъде довършен прототипа на ТАЙ!?!??
@praktik:
Този самодвигател на Тай, ми се струва че може да бъде използван като консерватор на кинетичен момент в автомобил.
Vector:
Подобно у-во имаше в формула 1 ,което събираше кинетичната енергия при спиране на болида ,след което събраната енергия се ползваше за ускоряване ...
Радико:
Нещо да не бъркаш Vector
Аз си мисля,че следя доста внимателно формула едно от години, но съм чувал,или чел само за системата "КЕРС" която беше с чисто електрически характер. Керса беше поръчков експеримент от автомобилната индустрия с цел да се улесни внедряването на хибридите автомобили, а и от друга страна реклама на хибридите: Друго е да кажеш, че в колата си имаш някаква система действаща в формула едно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия