Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Омнология и Единна Теория на Всесъществуващото - ЕТВ
Maistora52:
.
Михаил Кузмов:
Баща ми, знаеш го ! По някога тренираше словото си бързичко със следната скоропоговорка ! Рекох да ти река но не ти рекох па си рекох чакай да ти река че да не ми речеш рече да ми речеш и пак не ми рече ! Не ми е ясно къде какви знаци да сложа ! Опитах се да почета малко от "визията" но се озорих ! Сега си почивам но пак ще опитам !!!!!! Колкото до овладяването на СЕ (аз я наричам БЕ- безплатна енергия) бих препоръчал на търсещите това четиво ! Ако не открият БЕ поне четенето е безплатно !
Maistora52:
.
mi68:
Прочетох материала, определено има нови моменти, но не ме затрудни.
Някой моменти не са описани, според мен смисъла на развитието е клетъчната структура. Увеличава се информацията, т.е. състоянията на клетката и съответно нейната енергия.
Най-трудно проумявам многопластовостта на нещата, защото съм от вътре и не виждам като страничен наблюдател. Но като страничен наблюдател нещата са коренно различни, но все пак нещата са циклични и многообразни, може би омръзват..., почнах неясно да се изразявам, но като знаеш всичко нещата са скучни.
Михаил Кузмов:
Установил съм отдавна ! Никога ама никога не трябва да си мислиш че знаеш всичко !!!!!!! Подобна грешка, води до натрупване на още грешки ! Най лошата от които е да се откажеш да търсиш, дори това което никой още не е намерил ! ЗА ДРЪЗНАЛИТЕ ДА МИСЛЯТ НЕСТАНДАРТНО ПОКЛОН !!!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия