Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Антигравитация и Свободна Енергия

<< < (39/43) > >>

MTM:
Преди време,си бях направил опитна установка за СЕ. В монента на включването (аб 12в.1,3А генератор на висока  честота) с такава сила изтрещя и светна, че имах чувство че светкавица е ударила масата. Добре, че бях на разстояние, само с лявата ръка държах захранващия кабел на генератора и от уплаха съм го изключил.
 Викам си изгоря генератора, махам него и слагам генератор на 50HZ.в момента на включването на захранването, това нещо блесна, нямаше шум, но много мощна вълна, ме събори на Земята. Аз съм 90кг. Все едно вятър, духва кибритена клечка.
 А ферита беше 3см.представете си тоя ферит да е 5 метра, не НЛО ами и  къщата ще вдигне.

ПП. Веднага след това проверих генераторите, абсолютно нищо им нямаше. Цялата установка си беше здрава.

edin:
Ще ни покажеш ли тази установка схематично?

x_name41:
https://www.youtube.com/v/VBrx4O10XkI

мдам, посоченият механичен електромагнитен апарат работи на електрогравитационен принцип. Има два високоволтови източника, първия е качер, който се вързва към двата въртящи се диска на единия на който са закрепени неодимови мощни магнити с разнополярно разположени полюси (тъй-като е необходимо променливо силно синусоидално въртящо се магнитно поле), при смесването с полето от високото на качера се формира нещо като реактивно въртящо се електромагнитно поле. За да се вдигне диска е необходимо да се "поляризира" синусоидата относително офсета или нулата (амплитудата на едната полувълна на електрическата компонента примерно положителната да стане по голяма от амплитудата на другата отрицателната полувълна на електрическата компонента), затова по всяка вероятност се използва умножителя, който задава вектора и посоката на движение...

x_name41:

--- Цитат на: x_name41 в Август 19, 2018, 03:19:05 pm ---https://www.youtube.com/v/VBrx4O10XkI

мдам, посоченият механичен електромагнитен апарат работи на електрогравитационен принцип. Има два високоволтови източника, първия е качер, който се вързва към двата въртящи се диска на единия на който са закрепени неодимови мощни магнити с разнополярно разположени полюси (тъй-като е необходимо променливо силно синусоидално въртящо се магнитно поле), при смесването с полето от високото на качера се формира нещо като реактивно въртящо се електромагнитно поле. За да се вдигне диска е необходимо да се "поляризира" синусоидата относително офсета или нулата (амплитудата на едната полувълна на електрическата компонента примерно положителната да стане по голяма от амплитудата на другата отрицателната полувълна на електрическата компонента), затова по всяка вероятност се използва умножителя, който задава вектора и посоката на движение...

--- Край на цитат ---

бих искал да приложа един патент от 1964г във, който се посочва този момент на задаващия вектор на тягата чрез висок "поляризиращ" потенциал а също така и еквивалента на механично въртящите се магнити изразени чрез електромагнитни намотки...

montanar:
И какво ново трябваше да видим на тоя клип в сравнение с останалите?!?!
Поредната постановка .....
1. За пореден път не се показва обстановката в самата стая
2. За пореден път клипчето е слепено от парченца режисирани като за публиката
3. При самото отделяне от повърхността се наблюдава едно отместване от центъра като чели въдичката на която е закачено нещото е на различен център от него
4. Самото летене много прилича на закачена риба на въдица .....
5. Не се показва самия обръч как точно се прекарва - а се вижда как човека се протяга някъде си за да го прекара през конструкцията.
6. Самия обръч както го държи също буди подозрения

Мислете критично бре колеги!
През цялото време посановчика обяснява колко постоянно трябвало да се подстройва управлението а конструкцията се вижда колко е крива и неправилна от към съостност и от към център маса а за баланс да не говорим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия