Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Конференция на Мехрен Кеше във Варна.

<< < (2/3) > >>

Seeker:

--- Цитат на: coke2k в Април 09, 2013, 05:47:31 pm ---А, бе добре е бе, кво толкова 60 кинта  за два дни....
--- Край на цитат ---
След 5 май ще знаеш толкова, колкото преди 3 май, но парите ще сменят собственика. Там е разковничето на лекторите. 60 лв не са кой знае какви пари, но по-добре ги дай на някой от форума който прави експерименти, отколкото да храниш иранеца и антуража му. Аз съм почти сигурен (99,99%) че тези 60 лв/човек  са една малка част от парите които е поискал Кеше, останалите са му дадени от местен спонсор, който вместо да поощрява БГ- изследователите, се е хванал на въдицата на добре обмислената рекламна кампания.   

PyroVeso:
Абсолютно подкрепям колегите дотук - "Куче, което лае - не хапе!".
ГОЛЕМИЯТ ДЕН X на Кеше отдавна отмина, след него - и следващият му, но досега само големи приказки и финансови щения... Някъде по света успешна репликация? Нещо?

Айде и без 60 лв. за Кеше... Ако отида до Варна по-скоро бих ги дал на колегата eltransbg, който все пак се опитва да прави нещо реално на родна земя - ей-така, за едно кръгче из Варна с електрическия му Голф :)

coke2k:
Аз за 60-те лева съвсем иронично го казах. Изобщо не смятам да давам пари и не съветвам никой да ги дава.

ivobg:
Кеше не е мошеник, това вече сме го проверили!
В момента обаче, за него това е най-добрата политика.
Прочел съм част от книгите му и знам, че е на верният път.
По лошото е, че групировката ТИМ финансира това начинание и може да се предположи каква е целта на занятието:
Или заграбване на монопола на производството в БГ, или дискредитизация на идеята.

sheki:
Еми ТИМ ще прибере явно половината пари ... най - малко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия