Животът- начин на употреба! > Екология

Прогнозиране на земетресения

<< < (10/31) > >>

Радико:

--- Цитат ---Няма планета без живи същества. Животът е навсякъде. Нас ни лъжат.
--- Край на цитат ---
edin Струва ми се, че малко грешиш чак такива екстремофили дет да живеят на Венера, малко са ми съмнителни. Виж ако визираш отричаните "нематериални"  форми на живот то нещата отиват в съвсем друга посока. Иначе ELPUNTO е прав едно човешко същество е нищо когато е само колкото и силно да е, но когато емоциите са като рота маршируващи войници по мост всеки знае какъв е ефекта. разбира се не е задължително проявлението да е точно земетръс. може да стане и нещо съвсем различно, зависи дали пеперудата ще размаха крилца.  А въпроса за свободната воля който засягаш е за друга много по широка тема.   

edin:

--- Цитат на: atos в Юни 05, 2015, 03:32:54 pm ---Хахаха, никога не се уточняваш, затова си неразбран, понякога:)
Първо обясни, че този живот, за който говориш няма тази форма на проявление, която са възприели като "единствена правилна " или възможна 99.99% от хората...

--- Край на цитат ---

Прочети внимателно, предхождащия пост на Velektra, как точно е формулиран. Не смятам, че е нужно да се обяснява, каквото и да било в случая, а да предполагам, че някой няма да разбере нещо си е безсмислено. Все има някой неразбрал, ама виж ти, как веднага разбра. Е, аз пиша постовете си, заради такива, като теб. Другите имат възможност да попитат и така да се получи, добрата комуникация. С предположения, които дефакто са просто фантазии, всяка комуникация, би била обречена на провал. 

Аtos:
Разбрах те, разбира се...знам с какви понятия мислиш,съгласен съм с теб, но все пак ни четат повече хора, не сме "затворен форум":)
Добре е, когато обсъждаме нещо първо да уеднаквим понятията, така ще има по-малко неразбрали, което би било хубаво. Иначе ще стане като дискусията ни за етера ;D ;D ;D

ELPUNTO:
ПРОГНОЗА за ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

След няколко дни очаквам земетресение в БГ, западния регион, ето прогнозата ми :

Степен ? :  3,0 – 3,5 по Рихтер.Възможно е да има серия от затихващи трусове.

Къде ? : в района на Перник

Кога ? : на 28.11.2015 г.

Последствия ? : не очаквам да има материални щети, няма да има пострадали хора

az_skeleta:
http://offnews.bg/news/n_1/n_602430.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия