Животът- начин на употреба! > Екология
Прогнозиране на земетресения
Радико:
Поздравления. Седем дни точност и радиус под 100 километра за земетръс. това си е снайперистка точност в сравнение с прогнозите на учените който допускат толеранс 2-3 години в прогнозите си. Въпреки шеговития тон допусках някакъв процент вероятност да усещаш нещо, но сега съм убеден.
Остава да разбереш какво провокира тези способности защото явно не ги има винаги "Бях споменал нещо за редовното пиене" ;D
Туй никой не може да ти помогне братче, сам срещу себе си.
x_name41:
Оргазмите са причината за земетресенията, защото се отделя оргонна енергия ;D , шегата на страна, ами и от мен поздравления тогава, защо пък не :)
ELPUNTO:
Радико, благодаря за добрите думи, изчервих се :-[
Прогнозата за Симитли на 13.09.2013 г. е сравнително добра.
ELPUNTO:
Ето още една прогноза :
ПРОГНОЗА за ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ в РУМЪНИЯ на 16.09.2013 г.
Събитие : земетресение
Степен : 4,0 – 4,5 по Рихтер
Място : в района на гр.Брашов, в планините източно от града
Време : на 16.09.2013 г.
Последствия : не се очакват материални щети, няма да има пострадали хора. Трусът ще бъде усетен в България, по границата с Румъния.
Прогнозата е публикувана на 11.09.2013 г. в 05:00 часа.
Администратор
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ в РУМЪНИЯ на 18.09.2013 г.
Според данни на Европейския Средиземноморски Сеизмологичен Център EMSC , на 18.09.2013 г. е имало земетресение 50 км. източно от гр. Брашов :
- на 18 септември 2013 г. , в 03:27 ч. местно време
- 50 км. източно от Брашов в планините
- степен 3,6 по Рихтер
Няма данни за материални щети и пострадали хора.
Сайт на EMSC : http://www.emsc-csem.org/
Тези прогнози са обикновенни, рутинни. Някои публикувам в сайта http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=154
Земетресения стават всеки ден по цялата планета Земя, НЕ ТВЪРДЯ че мога да прогнозирам ВСИЧКИ.
Опазил ме БОГ ! Това е свръхчовешко, няма такъв човек.
Над 10 години работя в тази посока. Знам какво мога.
Прогнозирането на РАЗРУШИТЕЛНИ земетресения е по-сложно и по-отговорно. Там има човешки жертви и щети за милиарди.
Знам какво трябва да се направи и работя в тази посока според силите си.По точно работим в екип трима.
Когато вероятността за разрушително земетресение надхвърли 80% предаваме информацията на сеизмолозите.
Твърдя, че прогнози с точност 100% са възможни.
Ако някои има интерес по тази тема и желае да работи, моля да се свърже с мен, лично.
--- Цитат на: ELPUNTO в Септември 21, 2013, 03:51:25 pm --- Тук струва ми се е правилното място да се покаже,че нещата са наистина такива. Една прогноза публикувана тук в този форум който има поне стотина уникални посетители всеки ден би взривила интернет "и не само нета"
--- Край на цитат ---
ELPUNTO:
ПРОГНОЗА за ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
След няколко дни очаквам земетресение край София, ето прогнозата ми :
Степен ? : 2,5 – 3,0 по Рихтер, възможни са серия от затихващи трусове
Къде ? : в околностите на София, най-вероятно огнището край Перник
Кога ? : на 25.12.2013 г.
Последствия ? : не очаквам да има материални щети, няма да има пострадали хора
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия