Алтернативни енергоизточници > Стефан Маринов

Как властта тормози последователи на Стефан Маринов

(1/1)

Иван Димов:
   Уважаеми военни от Република не-България,
   Когато преди 12 години ви информирах, че спрямо мен се извършват неправомерни действия от чужди и наши специални служби, вие се направихте на глухи. Под неправомерни действия разбирам зловредни действия от разстояние с технически средства. В това число включвам и медии - националните телевизии, които също бяха информирани, но и те се направиха на глухи и не само това, а започнаха заплахи чрез тъй-наречения езоповски език. Всичко това обаче едва ли някой съд ще приеме за доказателство, а нашето контраразузнаване отдавна спи зимен сън и не съм видял скоро някаква реакция от него дори за явната издънка на чужди парашутисти, бити от наши селяни. Искам да ви кажа, че аз за себе си вече знам - България се управлява от чужда агентура от Изток и от Запад. Не случайно издателството на Стефан Маринов се казва "Изток - запад", защото и той като изобретател и дисидент е бил тормозен от военни. Интересното е, че преди да започнат атаката срещу него, са направени няколко български филма с цел изпробване на сценария и обработване на общественото мнение. И какво велико нахалство! Военната мафия потроши сума ти милиони за разкопките в Царичина, защо ли? Ами по езоповски причини - хем народът плаща, хем говоренето за разкопките се използва за онагледяване на разузнавателна операция по български изобретател. Как ще го докажем обаче? Ще трябва да повикаме математик, специалист по теория на вероятностите за да се докаже, че нищо в заглавията по вестниците не е случайно. Даже аз имам подозрението, че фамилията на военния Савов е избита за да може чуждо разузнаване да насочи вниманието си към изобретателя Savata71. По същия начин преди години имаше пожари на бивши военни от ВВС с фамилия Димови, може би за да се почне "готвенето" на моя милост Иван Димов. Ако мислите, че ще управлявате държава чрез престъпления - жестоко се лъжете! Най-много да ми се прииска да стана министър-председател, а току виж народът поискал да стана и президент, главен прокурор и главен съдия едновременно. Не случайно имаше преди време български филм "Съдията", който по съвпадение се казваше Димов. В този филм имаше обир на писма от пощенския файтон и пет години по-късно ми откраднаха копия от писма до Стефан Маринов "по съвпадение". Въобще много се краде в тази държава - не стига, че разсипаха машиностроенето и селското стопанство ами и на босия цървулите искат да крадат.
   Затова, не ми пращайте такива писма повече (прилагам файл)! Договорът между мен и сегашната държава не-България е скъсан от вас преди повече от 10 години. И не само това, опитвате се да се гаврите с моето достойнство, което не позволявам. Имаше даже някакви плахи опити да ме жените насила! То стана смешно, малко като във вица "... деца нямате - и деца ще ви направим!" Опитахте се и здравето да ми влошите, но все още имам сили да сритам нечий нахален задник! Не забравяйте, че съм бивш спортист - правил съм двойно салто на акробатическа пътека и кунг-футо ми не е за подценяване. Най съм силен обаче в словото - мога на салата да ви направя при желание. Скоро ще имам големи успехи и в науката, заради които се опасявате! Спокойно, ако не ме дразните много, няма да ви нанеса икономически щети чрез изобретението си.
   Обща информация - като войник съм служил в школа за запасни офицери и три години подред кандидатствах за летец. Гледайте американския филм от 1987 г. "Проектът Х" да видите как обучават маймуни за летци в радиация. Интересен е и филмът "Падналият ангел", където правят жертвоприношение - този филм после се опитаха да го маскират като направиха няколко филма със същото име. Във филма, за който говоря имаше дете с фанелка с надпис сепсис или нещо подобно. Показателен е и българския филм "Сто тона щастие". Въобще бездарниците здраво се трудят да ни отклоняват вниманието да ги гледаме вместо да си вършим работата. Така хем не им правим конкуренция, хем ги храним, а сега искат и на главите ни да се покачат. Разиграли се мишките, че я няма котката!
Прилагам и файл с всички филми, които съм анализирал и носят езоповска информация. При нужда ще я пусна за всенародно обсъждане.

@praktik:
Господин  Димов , само  военните  ще  оправят  вече  22 годишната  безизходица  на  българската  демокрация (това  извън  темата  за  СЕ ! )

Bat_Vanko:
Иване, Иване,
Темата с ферита от железни стружки я забрави - явно ти се затъпи ножовката. За посоката на хистерезиса вече не ти обръщат внимание. Та сега стана и дисидент!!!!
Какво аджеба толкова направи та властта да вижда в твое лице заплаха (освен голите приказки разбира се).
Ти си старши лейтенант от запаса (надявам се само по чин не и по акъл). Клел си се да служиш на тази държава. Естествено е тя да те повика, а не Стефан Маринов.
Дъщерята на Глория има същите като моите очи! По теорията на вероятностите - х-м интересно!
Моля администратора да изтрие този пост след като заключи поредната празнодумица!

Seeker:
Странно, че още държат някого на военен отчет! Откак армията стана "кадрова", мен  нещо са ме забравили :) . По закон щом се водиш на военен отчет, трябва да се явиш в бюрото. А ако не си в България , тоест ако не отидеш, никой нищо няма да каже. Бюрократите само търкат столовете и местят папките от единия край на бюрото, на другия.
Обаче ми се струва че нещо Иван Димов го  тресе параноята; как да кажа: ти си един от последните хора на Републиката, за които системата ще се сети!  В момента военното контраразузнаване е в 3 глуха.  Бих казал че са "последната свирка на дупката" .  Има едни играчи от военна полиция , които си придават повече тежест, правят се на каубои, щото са гледали много американски филми.
Относно повдигнатата тема за клетвата от Bat_Vanko: повечето в този форум са посетили казармата за 2 и повече години, по времената на Народната Република, и като такива към днешна дата се явяват клетвопрестъпници, защото не са защитили НРБ от посегателствата на вътрешния и външния враг.  Затова към днешна дата няма причина да се трогват от закона  в Републиката, нито да изпълняват разпоредбите. По силата на двойното гражданство, записано в сегашните закони на РБ, гражданина може да откаже носене на военна служба. Така че държавицата ни е разграден двор, и само по силата на Съдбата не са ни прегазили чужди въоръжени сили.   

Пиша поста с ясното съзнание, че не отговаря на темите на форума, ама ме засърбя езика (ръката)...  Администратора да прави каквото реши.
     

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия